Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ Επέζησε το κοριτσάκι που έχει την καρδιά έξω από το σώμα του


Συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα η ιστορία, με πρωταγωνίστρια την Οντρίνα Καρντένας (Audrina Cardenas) το κοριτσάκι που γεννήθηκε με την καρδούλα της έξω από το σώμα της!

Το μωράκι, γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική πάθηση, η οποία ονομάζεται "εκτοπία καρδιάς", κάτι που σημαίνει πως η καρδιά του χτυπούσε εκτός του στήθους της.
Έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, το κοριτσάκι κέρδισε τη μάχη για τη ζωή και πήρε εξιτήριο μετά από τρεις μήνες νοσηλείας, ενώ θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις.
Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2012 με την πολύ σπάνια ασθένεια, που προσβάλλει μόλις ένα μωρό στα 8 εκατομμύρια!
Το 90% εξ΄αυτών, πεθαίνει μόλις τρεις μέρες μετά τη γέννηση του...
Η Καρντένας, κατάφερε να επιζήσει, διαψεύδοντας όλους όσους περίμεναν πως δεν θα τα έβγαζε πέρα!
Η μικρούλα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο παίδων του Τέξας, με ένα ροζ πλαστικό περίβλημα, ώστε να προστατεύεται η καρδούλα της που βρίσκεται έξω από το σώμα. Αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί, είναι η μικρούλα να δυναμώσει.
Όταν θα είναι αρκετά καλά, θα υποβληθεί σε περαιτέρω χειρουργική επέμβαση στην καρδούλα της.




Πηγή:http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.