Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:Έλεγχοι σε ενεχυροδανειστήρια



Έλεγχο και ενεχυροδανειστήρια περιελάμβανε η χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας στην Κορινθία, με τη συνδρομή κλιμακίου του Υπουργείου Οικονομικών.


Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες από το πρωί έως το μεσημέρι από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Κατά την διάρκεια της, έγιναν έλεγχοι σε  104 άτομα εκ των οποίων 83 ημεδαποί και 21 αλλοδαποί, καθώς και 64 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 56 άτομα, από τα οποία 47 ήταν ημεδαποί και 9 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 6 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Ένας 29χρονος, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς στα Εξαμίλια διατηρούσε εταιρία ανακύκλωσης, όπου βρέθηκαν αντικείμενα (καλώδια και μετασχηματιστές) που ήταν προϊόντα κλοπής.
Ένας αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής.
Ένας αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τρείς αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην χώρα, σε βάρος των οποίων θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπρόσθετα, εξιχνιάστηκε μία υπόθεση αρπαγής τσάντας σε βάρος ημεδαπής, η οποία είχε γίνει στις 26-1-2013 το απόγευμα, στις Κρήνες  Κορινθίας και σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, σε βάρος δύο ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 38 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν, ένα όχημα, πυρήνες μετασχηματιστών και καλώδια.


ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ

Επίσης πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι, σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, σε 5 ενεχυροδανειστήρια στην περιοχή της Κορίνθου. Σε ορισμένα από αυτά βεβαιώθηκαν παραβάσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

.pelopsnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.