Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΑΣΗΜΗ ΠΕΡΣΟΝΑ Κοιμάται γυμνή με το μπουλντόγκ στο κρεβάτι!

Και εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, ο κόσμος της σόουμπιζ ξέρει πάντα να μας ξαφνιάζει!


Στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η διάσημη περσόνα περιχαρής μας ενημερώνει, ότι την εικόνα τράβηξε η αδελφή της ενώ εκείνη κοιμόταν και ενθουσιασμένη γράφει για το σκύλο της, Μάξιμο, το μπούλντογκ που βλέπετε, ότι ξαπλώνει στο πλευρό της ανάσκελα σαν άνθρωπος...
Εμείς πάλι γιατί δεν μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά της για τον Μάξιμο αλλά... σκαλώσαμε με την ίδια, που κοιμάται ολόγυμνη με τον Μάξιμο; Και μην μας πείτε ότι όλο αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί θα τρελαθούμε μια και καλή!
COCO2
Ο λόγος, φυσικά, για την περιβόητη Κόκο Όστιν (Coco Austin), που αυτή τη φορά δεν μοιράστηκε μαζί μας μια ακόμη πόζα στην οποία μας δείχνει τον ποπό της, αλλά επέλεξε να αναρτήσει μια με το σκύλο της, στην οποία όλως τυχαίως ήταν και ή ίδια κοιμισμένη και γυμνή!
Η Κόκο, όπως μπορείτε να δείτε και στην ακόλουθη φωτογραφία, περιφέρει τα σκυλιά της και σε τηλεοπτικές εκπομπές που είναι καλεσμένη και προς μεγάλη μας έκπληξη εμφανίζεται ντυμένη...
coco3




Πηγή:http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.