Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ -Γ.ΓΚΙΩΝΗΣ:Ο κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!



ΜΕ «ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ» ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ




Την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα 2013 και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2011 – 2014 του Δήμου. Αμ δε! Μία ημέρα πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ., η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη δεν κατάφερε να δώσει στους Δημοτικούς Συμβούλους ούτε το Τεχνικό ούτε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα!!! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται να ψηφίσουν με κλειστά μάτια!

Βέβαια η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη δεν άργησε και πολύ να σχεδιάζει ένα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα. Κανονικά έπρεπε να το είχε καταθέσει το 2011, ενώ μετά την τελευταία παράταση που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, έπρεπε να είχε ψηφιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2012. Εκπρόθεσμο; Αυτά είναι ενοχλητικές λεπτομέρειες για τον κύριο Δήμαρχο…

Ο προγραμματισμός, η οργάνωση, η τήρηση των νόμων και των προθεσμιών είναι άγνωστες λέξεις για τους «άρχοντες» της Ιάσονος. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι απευθείας αναθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.