Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ Οι νεαροί που απειλούν με ροζ φωτογραφίες τις παντρεμένες!

Οι επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις των 40χρονων "ζωηρών" κυριών από την Πάτρα κατέληξαν σε... "ροζ" εφιάλτη!

Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό τους πως τα ερωτικά παιχνίδια με τους νεαρούς εραστές τους θα τις έκαναν να μετανοιώσουν την ώρα και τη στιγμή που τους γνώρισαν.

Όλα έγιναν σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "Κόσμος" όταν η παρέα των γυναικών που ζει στο κέντρο της Πάτρας γνώρισε τους νεαρούς σε νυχτερινή έξοδο.

Μάλιστα για να βγαίνουν με την επίσημη άδεια των συζύγων τους, επικαλούνταν η μια την άλλη.

Τα πράγματα τις γιορτές πήραν απρόσμενη τροπή για τις παντρεμένες γυναίκες, αφού οι νεαροί είχαν καταφέρει να τραβήξουν φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις και άρχισαν να τις απειλούν.

Σύμφωνα με τα όσα λένε άτομα που φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην τοπική κοινωνία, οι γυναίκες προσπαθούν ακόμη να δώσουν τέλος στον εφιάλτη τους, ενώ καμία δεν έχει μιλήσει ούτε στον σύζυγό της, ούτε στην αστυνομία.






Πηγή: http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.