Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Γ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: "Ο Λογοθέτης δεν έχει συναίσθηση της υποχρέωσης που έχει, να τηρεί τους νόμους."(ΒΙΝΤΕΟ)


Ο κ. Παπαγεωργίου, φανερά εκνευρισμένος για τα όσα του καταλόγισε ο δήμαρχος, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, "δεν ξέρω αν τελείωσε την Νομική αλλά όσο αφορά την θέση του αυτή, αμφισβητώ παρά πολύ".

Έτσι λοιπόν αρκετά ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Δημάρχου ο κ. Παπαγεωργίου, διάβασε μπροστά στην κάμερα του lcitynews  την συγκεκριμένη παράγραφο του νόμου και επανέλαβε τα όσα είχε πει νωρίτερα στην αίθουσα του Δ.Σ.

'Ότι δηλαδή "είναι ουσιαστικά παράνομο να περνάει το επιχειρησιακό πρόγραμμα πρώτα από το Δ.Σ. και μετά να έρχεται για συζήτηση στην επιτροπή διαβούλευσης."
Επίσης διαμήνυσε "ότι το όλο θέμα δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι..."

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του lcitynews:

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο BLOG που σπάει το κατεστημένο και δίνει βήμα σε όλους χωρίς τα γνωστά ταμπού των αποκλεισμών από τις εξαρτήσεις των περισσοτέρων BLOG του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.