Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Βόμβα ανεξαρτητοποίησης, σκάει στην παράταξη του κ. Λογοθέτη (ΒΙΝΤΕΟ)




Βρόντηξε και άστραψε σήμερα στο ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδώρων ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΑΠΗ κ. Α. Ψυχογιός.
Με γλώσσα καυστική αλλά και με θυμό δήλωσε: “Λυπάμαι που ανήκω και εγώ μέσα σε αυτό τον συνδυασμό”, απευθύνοντας ευθεία μομφή στην δημοτική παράταξη του Δημάρχου του κ. Λογοθέτη η οποία όπως λέει ο κ. Α. Ψυχογιός κοροϊδεύει τους πάντες με ψεύτικες υποσχέσεις.

Μετά την φημολογούμενη εδώ και μήνες ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του κ. Λογοθέτη, πιστεύουμε ότι με αυτή την δημόσια τοποθέτησή του δείχνει ότι πρόκειται εντός των επομένων αν όχι ωρών αλλά ημερών να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του αντιδρώντας και αυτός όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών στην προκλητική αδιαφορία που δείχνει τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο σκληρός πυρήνας του στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.