Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΥΙΖ: Χρέη σε εργαζόμενους και μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για ΜΜΕ της Κορινθίας



Ποιο ΜΜΕ της Κορινθίας χρωστάει χιλιάδες ευρώ (υπάρχουν καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας Κορίνθου)
στους εργαζόμενους που απασχολούσε και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα; Έχουν γίνει καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας καθώς έχουν γίνει και αγωγές από εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια.



Για παράδειγμα τη Δευτέρα (στην αρχή της εβδομάδας) κατά ποιου ΜΜΕ της Κορινθίας εκδικάστηκε αγωγή στα δικαστήρια της Κορίνθου;

Εντωμεταξύ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, ούτε κάποιος μάρτυρας από την πλευρά του συγκεκριμένου ΜΜΕ! Βρέθηκε μόνο η δικηγόρος του ΜΜΕ. Περιμένουμε (όταν βγει) την ΕΠΙΣΗΜΗ απόφαση του δικαστηρίου και θα γράψουμε περισσότερα…

Για να μάθουν όλοι (όχι ότι δεν γνωρίζουν) τι …τρέχει με κάποια ΜΜΕ της Κορινθίας που άρχισε και χάνεται ο έλεγχος με τα χρέη που έχουν!  Και φυσικά εκκρεμούν και άλλα δικαστήρια, όπως για παράδειγμα …το ποινικό! 

http://korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.