Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Ποιά κυρία δημοτικός σύμβουλος πίνει νερό μέσα στο Δ.Σ., που δεν είναι όμως,νερό Λουτρακίου;



Παρά το περιστατικό που είχε γίνει στο παρελθόν με έναν άλλο δημοτικό σύμβουλο που έπινε νερό άλλης πόλης και όχι νερό Λουτρακίου

και παρά  τις υποδείξεις του προέδρου να μην επιτρέπονται μπουκάλια άλλης επωνυμίας εκτός αυτής του Λουτρακίου.
Στο χθεσινό λοιπόν του   Δ.Σ. , ο φακός του lcitynews  , έπιασε στα ΠΡΑΣΑ  την κα.Σταμου να πίνει νερό από ένα μπουκαλάκι, αλλά δεν ήταν νερό Λουτρακίου, μέσα στο Δ.Σ. την ώρα της συνεδρίασης.
Βέβαια λίγο μετά αφού το αντιλήφθηκε  η δημοτική σύμβουλος  ότι κάποιοι την παρατηρούσαν, το έβαλε βιαστικά διπλά στην καρέκλα της κάτω από την τσάντα της.

Κάποιοι μάλλον δεν βάζουν μυαλό από ότι φαίνεται κα.Στάμου....





3 σχόλια:

  1. Σας βρίσκω λίγο άδικους....!! Όχι ότι με έπιασε ο πόνος να υπερασπιστώ την "παραιτηθείσα και επανακάμψουσα" κα Στάμου, αλλά έτσι που τα έχουν καταφέρει αυτοί και ο συνδυασμός της, δεν υπάρχει ούτε μια ετικέτα με νερό Λουτρακίου στην αγορά, ακόμα και εάν θα ήθελε να το επιλέξει.
    ΗΒΗ, Καραντάνης, Προβής, Υδρία.... και διηγώντας τα να κλαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα έχει λυθεί....δεν υπάρχει μπουκάλι νερού με ετικέτα το Λουτράκι....οπότε τώρα μπορούν να πίνουν άνετοι ότι νερό θέλουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει να ειμαστε αδικοι...αλλα πιστευουμε οτι θα μπορουσε εστω για τα προσχηματα να βγαλει την ετικετα...η τουλαχιστον να επινε νερο απο το ποτηρι.
    Δεν χρειαζετε να γινομαστε ρεζιλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.