Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένα ακόμα Λουτρακιώτικο καρναβάλι πέρασε στην ιστορία.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες του δήμου, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις των διοργανωτών κατάφερε τελικά το καρναβάλι της πόλης μας  να προσελκύσει πλήθος κόσμου.Τα γκρουπ που παρέλασαν με ζωντάνια,  δεν ήταν βέβαια πολλά και ο αριθμός των καρναβαλιστών ήταν πολύ μικρότερος από το νούμερο που είχε ανακοινώσει ο κ. Λόης(1800), επίσης   οι στολές καθώς και τα άρματα ήταν από παλαιότερες παρελάσεις αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Κατανοούμε πως υπήρχε έλλειψη χρημάτων, αλλά η φαντασία μας και η εφευρετικότητα μας θα πρέπει να ακμάζει!

Οι καρναβαλιστές κατάφεραν να δώσουν το δικό τους παλμό και κέφι στην χθεσινή μέρα . Ενεργή συμμετοχή είχαν μέλη της δημοτικής αρχής όπως ο κ.Λόης, κ.Κακούρος και ο κ.Φουντούκης.

Κλείνοντας να αναφερθούμε και στην φράση που ακούσαμε αρκετές φορές κατά την παρουσίαση της παρέλασης:  ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ". Ας γίνουμε λοιπόν όντα με ελεύθερη σκέψη, φαντασία και ας ξεφύγουμε από την κακεντρέχεια και την μιζέρια!

Μετά το τέλος της παρέλασης ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι μίλησαν στην κάμερα του lcitynewsαλλά την ώρα  της συνέντευξης του κ.Λογοθέτη είχαμε και ένα απρόοπτο...δείτε το !

Δείτε το σχετικό βίντεο καθώς και τις δηλώσεις από την δημοτική αρχή

3 σχόλια:

  1. Etoimazete leei idi to karnavali toy 2014???
    ameeee apo persi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαααααααα ακού τη λέει πέτυχε μια αποτυχία ήταν το καρναβάλι ανοργάνωτο και ψόφιο που είναι οι εποχές με τα ωραία καρναβάλια και άκουσον άκουσον ετοιμάζει λεει το καρναβάλι του 2014 από τώρα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηρε φορα ο κακουρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.