Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:Κάνει την έκπληξη η Ατλάντε, άσσο με κάλυψη η Ίντερ‏



Το Πάσχα των Καθολικών (αύριο), άλλαξε για τα καλά τις ισορροπίες στο κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας. Σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική δράση των μεγάλων πρωταθλημάτων μεταφέρεται
το Σάββατο. Σήμερα λοιπόν, όπως κάθε Σάββατο έχουμε αγώνες για την Premier League και τη Bundesliga, αλλά εκτάκτως θα μας κρατήσει παρέα και η Serie A, με φουλ αγωνιστική και το ‘’Derdy D’ Italia’’  Ίντερ – Γιουβέντους να ξεχωρίζει. Στο εγχώριο πρωτάθλημα δεσπόζει την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά και ο Άρης τον Πανθρακικό, σε ένα ματς που μοιάζει με μάχη …επιβίωσης για τις δύο ομάδες. Νωρίτερα, θα διεξαχθεί και ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Πλατανιάς. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί.

Αρχίζουμε όπως πάντα με τα «Μονά» και τα τρία δυνατά μας σημεία. Αρχίζουμε με τον Παναθηναϊκό, που δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Πλατανιά στη μάχη που κάνει για να προλάβει τα πλέι οφ και να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Περιθώρια δεν υπάρχουν και οι ‘’Πράσινοι’’ πρέπει να πάρουν τη νίκη και μια μίνι εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ομάδα των Χανίων. Στο 1.60 ο άσος, αποτελεί καλή επιλογή για ‘’κολώνα’’. Η δεύτερη δυνατή μας επιλογή έρχεται από τον βραδινό αγώνα στη Serie ανάμεσα στην Τορίνο και τη Νάπολι. Ουσιαστικά αδιάφορη η γηπεδούχος ομάδας, την ίδια ώρα που οι ‘’Ναπολιτάνοι’’ καίγονται για τη νίκη, νιώθοντας πλέον και την καυτή ανάσα της Μίλαν πλέον, στη μάχη για τη 2η θέση. Με την κάλυψη του ‘’Draw No Bet’’, το διπλό μας πληρώνει στην πολύ καλή απόδοση του 1.73! Το τρίτο δυνατό σημείο είναι η Ρίβερ Πλέιτ στον αγώνα με τη Βελέζ. Έχει πάρει για τα καλά τον ‘’αέρα’’ της αντιπάλου της, μιας και έχει κερδίσει στις 5 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ τους! Συν τοις άλλοις, η Βελέζ έχει δώσει ξεκάθαρα βάρός στο Λιμπερταδόρες και ο άσος του 2.30 μοιάζει με δυνατή στοιχηματική επιλογή!

Στις «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας είναι το Χ2 της Ατλάντε στην έδρα της Μονάρκας, που πληρώνει στην απόδοση του 2.40! Την προηγούμενη αγωνιστική, η Ατλάντα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Κρουζ Αζούλ και έρχεται απόψε εδώ πεισμωμένη για να πάρει αποτέλεσμα. Τουλάχιστον, έχει συντριπτικά υπέρ της την πρόσφατη παράδοση μεταξύ τους, έχοντας χάσει μόλις μία στα τελευταία 11! 
Από το ‘’Derdy D’ Italia’’ τώρα, προκύπτει η άλλη μας δυνατή επιλογή από τις «Μπόμπες». Η Γιουβέντους θα έχει σίγουρα το μυαλό της στην τιτανομαχία με την Μπάγερν για το Champions League, ενώ δεν αποκλείεται ο Κόντε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς. Ιδανική ευκαιρία για την Ίντερ, πάμε στον άσο του 2.59 με την κάλυψη του ‘’Draw No Bet’’. Στη Premier League, κρατήσαμε το Χ2 της Στόουκ στην έδρα της Έβερτον, που πληρώνει στην απόδοση του 2.50. Οι ‘’Πότερς’’ ψάχνουν την αγωνιστική ανάκαμψη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο ήρεμα τη σαιζόν. Κλείνοντας, κρατάμε το Χ2 της Φένλο στην έδρα της Ουτρέχτης στην απόδοση του 2.81. Μάχη για την παραμονή της δίνει η φιλοξενούμενη και με την Ουτρέχτη να έχει εξασφαλιστεί για τα πλέι οφ, η Φένλο μπορεί να φύγει με το αποτέλεσμα. 

Στο Μπάσκετ τώρα, κρατήσαμε 4 επιλογές για τη στήλη μας, που μπορείτε να τα βρείτε έτοιμα μαζί με τις επεξηγήσεις τους. Από την ACB τα τρία πρώτα, με τους δύο δυνατούς άσους για Χιπούσκοα και Γκραν Κανάρια, αλλά και το διπλό για τη Μούρθια. Κλείνουμε με Γερμανία (BBL) και τον επίσης δυνατό άσο της Μπράουνσβαϊγκ στον αγώνα με τη Φοίνιξ Χάγκεν. Αργότερα, το απόγευμα, θα ανανεωθεί και η στήλη του ΝΒΑ με τις προτάσεις μας για τους αποψινούς αγώνες.

Στο Τενις, το ATP Challenger Le Gosier βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Tipster μας, ο οποίος κράτησε για εσάς σήμερα δύο δυνατά σημεία, που εγγυώνται ότι θα ανεβάσουν κι άλλο το ήδη κερδοφόρο ταμείο της στήλης.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.