Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σάλος στη νομαρχία Κορίνθου....






Kαι συγκεκριμένα στο τμήμα του υπουργείου συγκοινωνιών ....



Kαθώς γνωστός έμπορος αυτοκίνητων και  δηλών  εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Mercedes Ν. Κορινθίας εκτέλεσε παράνομη μεταβίβαση-πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μάρκας Mercedes, παραπλανώντας τον ιδιοκτήτη του οχήματος, τους υπαλλήλους του τμήματος συγκοινωνιών και πιθανόν τον νέο αγοραστή.

Ο Ιδιοκτήτης του οχήματος, ανέθεσε την πώληση του στην Mercedes Ν. Κορινθίας και στα χέρια των υπαλλήλων της, για την καλύτερη και με την εγγύηση της εταιρείας εξυπηρέτησή του, ΑΛΛΑ το όχημα πουλήθηκε κρυφά, χωρίς να έχει τα απαραίτητα και νόμιμα χαρτιά για μεταβίβαση και χωρίς την συγκατάθεση ή την παρουσία του ιδιοκτήτη ή αντιπροσώπου αυτού.

Μέχρι στιγμής έχουν σταλθεί εξώδικα σημειώματα προς όλους τους φαινομενικά εμπλεκόμενους και αναμένονται οι περεταίρω ενέργειες του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών του Νομού Κορινθίας.

Και βέβαια το εύλογο ερώτημα είναι εάν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας, του εμπλεκόμενου υπαλλήλου της και του αγοραστή του οχήματος;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.