Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Λουτράκι - Καταγγελία αναγώστη: Βυθισμένο στο σκοτάδι το μισό Λουτράκι(ΒΙΝΤΕΟ)




Τι γίνεται με το τόσο σοβαρό θέμα για την πόλη του Λουτρακίου;


"Πέρα από τις πολλές λάμπες οι οποίες έχουν καεί εδώ και καιρό και δεν αντικαθίστανται,  για άγνωστους λόγους.....ξέρω-ξέρω, θα σπεύσουν κάποιοι και θα πουν ότι δεν έχουμε λεφτά, ότι δεν μας έχουν ειδοποιήσει και άλλες έξυπνες δικαιολογίες.....λες και αυτοί δεν βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους να δουν τι γίνεται....(η αλήθεια βέβαια μπορεί να είναι και αυτή....Σπίτι-Δημαρχείο-Σπίτι), το μόνο σίγουρο είναι  πως τις τελευταίες μέρες το Λουτράκι είναι βυθισμένο στο σκοτάδι."
(Καίτη)

Με αφορμή την παραπάνω καταγγελία,διαπιστώσαμε και μεις ότι τα παραπάνω αληθεύουν.
Μετά από συνομιλίες με διάφορους και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που καταγράψαμε πολλοί δρόμοι στο Λουτράκι είναι χωρίς φώτα.

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Θα βγει κάποιος να μας ενημερώσει υπεύθυνα και να μας πει πως θα λυθεί το θέμα....;

3 σχόλια:

  1. Σιγά μην απαντήσει ο Δήμος αυτό που ήθελε ήταν μόνο μα βγεί Δήμαρχος και τίποτα άλλο αυτός ο Δήμος είναι για τον τόπο μας η ολική καταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς από την κυρά βρύση τις αγοράσαμε για να μας τις αλλάξουν γιατί μας είπαν πως μόνο έτσι μπορεί να γίνει καθώς δεν είχαν λάμπες και αφου τις πειραμε στείλανε το συνεργειο και μας τις άλλαξε.ντροπή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή στο Δήμο και Ντροπή σε εμάς που συνεχίζουμε να πληρώνουμε από τα υψηλότερα δημοτικά τέλη!!!

    Περιμένω με αγωνία το επόμενο ΤΡΑΓΙΚΟ Δελτίο Τύπου-Απάντηση που θα λέει οτι έχουν χαλάσει οι λαμπτήρες (δήθεν) και οτι θα αντικατασταθούν άμεσα.

    ΤΡΑΓΙΚΟΙ είστε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.