Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Απίστευτη δήλωση της Μελέτη: «Εγώ τις π...τσες τις τρώω»!




Έχει μεγάλο... στόμα, αλλά αυτή τη φορά μας άφησε όλους "ξερούς" με το tweet της! Δικαίωμά της βέβαια να γράφει ότι θέλει στον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά όσοι την ακολουθούμε δεν παύουμε να σοκαριστήκαμε διαβάζοντας το σχόλιό της! 



Δείτε τι έγραψε ακριβώς και με ποιο σκεπτικό: «Ε κορίτσια, εσείς που τουιτάρετε για π….ες κ μ….. Σαν να είστε αγοράκια, είστε χειρότερες κ από μένα που οι φίλοι με φωνάζουν Μπάμπη» έγραψε η παρουσιάστρια. Οι υπόλοιποι χρήστες του κοινωνικού δικτύου άρχισαν να την τσιγκλούν. Οταν ένας από αυτούς την αποκάλεσε σεμνότυφη η Ελεωνόρα Μελέτη ξεσπάθωσε…

«Καθόλου σεμνότυφη καλέ μου. Εγώ τις π…..ς δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω!». Καταλαβαίνετε ότι μπροστά στο παραπάνω σχόλιο, το παρακάτω είναι... light:

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.