Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οι πρώτες συλλήψεις για βεγγαλικά έγιναν σε Κόρινθο και Βραχάτι



Στο πλαίσιο ελέγχων εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, για την εμπορία και την κατοχή βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων, συνελήφθησαν, χθες ,
από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο Έλληνες, μία 15χρονη και ένας 41χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή κροτίδων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας την 15χρονη, να έχει στην κατοχή της -500- κροτίδες, τις οποίες κατάσχεσαν.  

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, ο 41χρονος, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4.300- κροτίδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.