Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

O Alpha έκρυψε τον γκέι από το «Όσα μου κρύβεις»!


Δεν ήθελε να σκανδαλίσει τη μέση ελληνική οικογένεια και τη Χρυσή Αυγή. 


Ίσως θα έχετε ακούσει για το «Όσα μου Κρύβεις», τη νέα σειρά του Alpha, η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ και είναι στο ίδιο πνεύμα με τις Οικογενειακές Ιστορίες, επίσης του ίδιου καναλιού. Εδώ και καιρό λοιπόν, ο Alpha πρόβαλε ένα τρέιλερ σύμφωνα με το οποίο στο επόμενο επεισόδιο θα προβαλλόταν η ιστορία ενός ομοφυλόφιλου ο οποίος θα αποκάλυπτε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στην οικογένεια και τους φίλους του.



Αν και το τρέιλερ έπαιζε καιρό, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν έχει προβληθεί ακόμη ενώ κάθε Πέμπτη αντικαθιστούνταν με ένα άλλο, «πιο βατό» θέμα. Μάλιστα το εν λόγω τρέιλερ εξαφανίστηκε και από το YouTube ενώ τα υπόλοιπα υπάρχουν κανονικά.

Τι έγινε; Σύμφωνα με το enimerosi24, «η ομοφοβική διοίκηση του Alpha όμως, έκρινε ότι το επεισόδιο δεν έπρεπε να προβληθεί, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, προφανώς διότι θα σόκαρε τη μέση ελληνική οικογένεια και ενδεχομένως τα μέλη της Χρυσής Αυγής».



Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα «λογοκρισίας» σε λιγότερο από τέσσερις μήνες που σημειώνεται στον Alpha μετά το «κόψιμο» των ερωτικών σκηνών από την ταινία «Σκοτεινός κόσμος» (Havoc) με πρωταγωνίστρια την Αν Χαθαγουέι που πρόβαλε το κανάλι μεταξύ, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Μήπως η διοίκηση του Alpha έχει αρχίσει να κάνει επικίνδυνα παρέα με τη διοίκηση της ΝΕΤ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.