Τρίτη 30 Απριλίου 2013

"Άγγελος" της Victoria’s Secret εγκατέλειψε το μόντελινγκ για χάρη του Θεού


Γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στην Καλιφόρνια. Όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει σούπερ μόντελ και να περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Κι όχι μόνο τα κατάφερε περίφημα, αλλά το 2009 επιλέχθηκε μεταξύ 10.000 καλλονών από τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων Victoria’sSecret και εντάχθηκε στην πανέμορφη ομάδα των διάσημων αγγέλων της.

Γρήγορα όμως, το όνειρο της Κάιλι Μπισούτι έγινε εφιάλτης και παράτησε κακήν κακώς την αγγελική καριέρα της στο μόντελινγκ…

"Είχα καταλήξει να αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι κρέας. Μεγαλώνοντας πίστευα ότι τα μοντέλα αποτελούσαν τον ορισμό της ομορφιάς" δήλωσε στην New York Post η εντυπωσιακή 23χρονη, συγγραφέας του βιβλίου "I'm No Angel-From Victoria's Secret Model to Rode Model".

Στην αυτοβιογραφία της περιγράφει το πώς αποφάσισε να τα παρατήσει, να έρθει ξανά σε επαφή με τη χριστιανική της πίστη και να μετακομίσει με το σύζυγό της στα βουνά της Μοντάνα. Στόχος της είναι να μοιραστεί την εμπειρία της με τις νέες κοπέλες, που επιθυμούν διακαώς να ακολουθήσουν καριέρα μοντέλου.

"Η συγκάτοικος μου έκλαιγε με λυγμούς κάθε βράδυ γιατί νόμιζε ότι ήταν χοντρή. Εγώ κατέληξα να τρώω μόνο καρπούζι, ανανά και να πίνω άφθονο νερό" αποκαλύπτει η Μπισούτι, που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη στα 15 της και δεν άργησε να διαπιστώσει τη σκληρή πραγματικότητα του μόντελινγκ.



"Πολλά από τα μοντέλα ενθαρρύνονται να μην μιλούν για τις σχέσεις τους, εκτός και αν έχουν παντρευτεί κάποιον επώνυμο, όπως η Μιράντα Κέρ το σταρ του Χόλιγουντ, Ορλάντο Μπλούμ" συνεχίζει και εξομολογείται πως της είχε ζητηθεί να κρατήσει κρυφό το γάμο της με τον άνδρα της για να μην χαλάσει την εικόνα της.

Τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, όταν της πρότειναν να κάνει μία άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για το ανδρικό περιοδικό "Sports Illustrated".

"Τότε συνειδητοποίησα ότι με πληρώνουν για να γδύνομαι και να ερεθίζω τους άντρες και όχι για να προωθώ τα ρούχα. Αισθάνθηκα σαν ένα κομμάτι κρέας. Πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στον ατζέντη μου ότι σταματώ".



Σήμερα, η Κάιλι είναι οκτώ κιλά βαρύτερη, μένει με το σύζυγό της στα βουνά της Μοντάνα, δραστηριοποιείται στην τοπική εκκλησία και δηλώνει πλήρης με τη ζωή της!








Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.