Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τι άλλο θα δούμε!!: 47χρονος πιστεύει ότι είναι ο Ιησούς που επέστρεψε στη Γη!


Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά.. στην Αυστραλία

​Κι όμως.. είναι γεγονός! Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά μέχρι την Αυστραλία! Ο 47χρονος Alan John Miller ισχυρίζεται ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος επέστρεψε στη γη!

Και όχι μόνο αυτό.. Πιστεύει ακόμη πως η 32χρονη Mary Suzanne Luck, είναι η Μαρία η Μαγδαληνή η οποία είδε το Μεσσία αναστημένο. Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι ότι μαζί με τη «Μαρία τη Μαγδαληνή», τη σύζυγό του έχουν καταφέρει να πείσουν με τα λεγόμενά του αρκετούς πιστούς της εκκλησίας Wilkesdale.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Miller είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών και όπως λέει ο πρώτος του γάμος απέτυχε όταν άρχισε να θυμάται λεπτομέρειες από την υποτιθέμενη ενσάρκωση του. Τυχαίο;;;

«Σίγουρα υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που ο καθένας τους υποστηρίζει ότι είναι ο εκλεκτός και οι περισσότεροι είναι σε φρενοκομεία», τονίζει ο Μίλερ, προσθέτοντας ότι «κάποιος από όλους πρέπει να είναι ο Ιησούς... και είμαι εγώ γιατί θυμάμαι τα πάντα για τη ζωή μου».

Η αστυνομία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προειδοποιεί τους κατοίκους να προσέχουν το «περίεργο» ζευγάρι..​ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.