Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κινηματογραφικές πρεμιέρες


Οι ταινίες της εβδομάδας

Το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος της δημοφιλούς κωμωδίας «Hangover» κάνει πρεμιέρα σήμερα. Μαζί το γαλλικό φιλμ «Ιδιαίτερες Αδυναμίες» καθώς και η κλασική ταινία «Μία Νύχτα στην Όπερα» του 1935.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«The Hangover Part III»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς με τους: Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Εντ Χελμς, Κεν Τζέονγκ

Οι τέσσερις φίλοι απάγονται από έναν γκάνγκστερ, ο οποίος κρατά αιχμάλωτο τον Νταγκ και υποχρεώνει τους υπολοίπους να βρουν τον κ. Τσόου, ο οποίος του έχει κλέψει χρυσό αξίας 20




«Ιδιαίτερες Αδυναμίες»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αν Φοντέν με τους: Ρόμπιν Ράιτ, Ναόμι Γουότς, Ξαβιέρ Σάμιουελ, Τζέιμς Φρέσβιλ

Η Ροζ και η Λιλ είναι δύο 45άρες φίλες –από την παιδική τους ηλικία–, οι οποίες ζουν μόνες με τους γιους τους. Ώσπου η καθεμία ερωτεύεται και κάνει σχέση με τον γιο της άλλης, βάζοντας σε δοκιμασία τη σχέση και την οικογενειακή τους ισορροπία.




«Μία Νύχτα στην Όπερα»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σαμ Γουντ με τους: Γκράουτσο Μαρξ, Τσίκο Μαρξ, Χάρπο Μαρξ, Μάργκαρετ Ντιμόν, Άλαν Τζόουνς

Θέλοντας να μπει στους κύκλους της αριστοκρατίας, η εκατομμυριούχος Κλέιπουλ κάνει μια μεγάλη δωρεά στην Όπερα της Νέας Υόρκης, όπου πρόκειται να τραγουδήσει ο διάσημος τενόρος Λάσπαρι. Όμως οι αδερφοί Μαρξ προσπαθούν να σαμποτάρουν την παράσταση, για να πριμοδοτήσουν έναν εξίσου ταλαντούχο, αλλά άσημο τραγουδιστή.





Πηγή:http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.