Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η εκδίκηση του πεζού


Δείτε τον τρόπο με τον οποίο πεζός διάλεξε να διαμαρτυρηθεί όταν ένας οδηγός έκλεισε με το αυτοκίνητο του τη διάβαση (Vid)





Ο Ρώσος Alexander Egorychev διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός έκλεισε με το όχημα του διάβαση πεζών στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.


Το περιστατικό καταγράφεται από κάμερα που έχει τοποθετηθεί στο παρμπριζ αυτοκινήτου διερχόμενου οχήματος. Ο οδηγός που κατέγραψε τα πλάνα, "ανέβασε" στη συνέχεια το βίντεο στο διαδίκτυο, δίνοντας αφορμή για ποικίλα σχόλια.

Στα πλάνα φαίνεται ότι παρότι το φανάρι είναι κόκκινο και οι πεζοί έχουν ξεκινήσει να διέρχονται από τη διάβαση, ένας οδηγός σταματάει την τελευταία στιγμή προκαλώντας την οργή τους.

Ο νεαρός Alexander Egorychev συνεχίζει κανονικά την πορεία του χωρίς να παρεκκλίνει, περνώντας πάνω από το σταματημένο αυτοκίνητο, υποδεικνύοντας του το που θα έπρεπε να έχει σταματήσει.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο οδηγός στη συνέχεια βγαίνει από το όχημα, ζητώντας τον λόγο, παρά το γεγονός ότι είχε προφανώς άδικο.

Υπενθυμίζεται ότι στη Ρωσία, στα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν ενσωματωθεί dash cams οι οποίες τοποθετούνται στο παρμπριζ του αυτοκινήτου με βεντούζες.

Πολλές από αυτές τις κάμερες διαθέτουν και σύστημα GPS προκειμένου να καταγράφουν τόσο τον τόπο όσο και το χρόνο. Τα ρωσικά δικαστήρια δέχονται τα βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο των τροχαίων δυστυχημάτων, τα οποία είναι δεκάδες σε καθημερινή βάση στη χώρα.

Πηγή: G1.globo.post



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.