Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Αντέλ Εξαρχόπουλος: Η "homo" που έβαλε φωτιά στις Κάννες!


Διαθέτει ομορφιά, αισθησιασμό, ταλέντο και πάθος… Η 20χρονη Ελληνογαλλίδα ηθοποιός, Αντέλ Εξαρχόπουλος, είναι η λολίτα του φεστιβάλ των Καννών!
Και όπως αποδεικνύει ξέρει καλά πώς να εξάπτει τη φαντασία, αλλά και πώς να παίζει σωστά το παιχνίδι της δημοσιότητας!
Γεννημένη το 1993, η ελληνικής καταγωγής Αντέλ ζει στο Παρίσι και ασχολείται με την υποκριτική από την ηλικία των 12 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη θητεύσει δίπλα σε σημαντικά ονόματα της γαλλικής σκηνής.
Και τώρα, ήρθε η ώρα να δείξει πως είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη.
Η Εξαρχόπουλος πρωταγωνιστεί στην αμφιλεγόμενη ταινία "Η ζωή της Αντέλ, κεφάλαιο 1 και 2" του Γαλλοτυνήσιου Αμπντελατίφ Κεσίς, όπου επιδίδεται σε άκρως ερωτικές σκηνές με τη συμπρωταγωνίστριά της Λέα Σεϊντού.
Υποδύεται μια έφηβη, η οποία αναζητώντας την ερωτική της ταυτότητα, συνειδητοποιεί ότι είναι ομοφυλόφιλη.
Την ώρα λοιπόν, που όλοι μιλούσαν για τις λεσβιακές σκηνές της, στο πιο ερωτικό, όπως σχολιάζουν οι κριτικοί, φιλμ του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, η 20χρονη πόζαρε στο φακό αγκαλιά με τη Σεϊντού.
Τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στη συνέντευξη Τύπου, οι δύο πρωταγωνίστριες δεν σταμάτησαν λεπτό να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να κοιτούν με παιχνιδιάρικο βλέμμα η μία την άλλη, εξάπτοντας τη φαντασία των παρευρισκομένων.  
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



Το μόνο, που μένει τώρα, είναι να δούμε αν η Αντέλ Εξαρχόπουλος θα φύγει την Κυριακή από τη Γαλλική Ριβιέρα με το βραβείο στη βαλίτσα της!



Πηγή: http://www.news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.