Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" τους εν έτη 2013 στο Σύνταγμα των Ελλήνων ... (Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;)!!



Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" τους εν έτη 2013 στο Σύνταγμα των Ελλήνων ... (Τι δεν καταλαβαίνεις ???). Τρία απλά παραδείγματα για το πως αντιλαμβάνονται οι "Δημοκράτες" τα πράγματα και ποιους τελικά εξυπηρετούν... 

Μπορείς ΑΝΕΤΑ!!! αν είσαι παράνομος αλλοδαπός εισβολέας ή άτομο με "ιδιαιτερότητες" και άκρως χυδαία περιβολή, να κάνεις κατάληψη στο Ιστορικό Σύνταγμα των Ελλήνων με την επιβράβευση μάλιστα του "Ελληνικού" κράτους.... Μην διανοηθείς όμως να τολμήσεις να προσπαθήσεις να προσφέρεις ανιδιοτελώς έστω κάποια ελάχιστη βοήθεια στους συμπατριώτες σου γιατί τότε ο "Δημοκρατικός" πέλεκυς της Κυβερνητικής Ελληνόφωνης παρεούλας θα πέσει βαρύς...!!! Ελπίζουμε να το κατάλαβες !!! ..... σαφώς αυτό είναι ένα απειροελάχιστο παράδειγμα για το ποιοι εδώ και 38 χρόνια παίρνουν αποφάσεις για μας και τα παιδιά μας... ΕΣΥ τους το επιτρέπεις και τους έχεις δώσει το ελεύθερο να σε αφανίσουν... και για τ τι θα γίνει τελικά πάλι ΕΣΥ θα το αποφασίσεις..."





Πηγή:defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.