Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Έφτιαχνε τσιγάρα με λαθραίο καπνό και τα πωλούσε




Με ένα Ι.Χ. φορτηγό έκανε διανομή του λαθραίου εμπορεύματός του στη Λάρισα ένας 60χρονος, ο οποίος διακινούσε λαθραίο καπνό αλλά και έτοιμα στριφτά τσιγάρα που έφτιαχνε ο ίδιος! Μάλιστα, ήταν και οπλισμένος σαν «αστακός»!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο στην «κλούβα» που οδηγούσε ο 60χρονος, βρήκαν πρώτα το περίστροφο που έκρυβε επιμελώς στο χώρο αποσκευών μαζί με δώδεκα φυσίγγια, έναν κάλυκα και ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, ανακάλυψαν μια συσκευασία με 382,4 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.
Μέσα στο βαν, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη 244 αυτοσχέδια τσιγάρα συνολικού βάρους 173,1 γραμμαρίων, τα οποία είχε στρίψει ο 60χρονος για να τα πουλήσει «χύμα» στους πελάτες του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το φορτηγό του κατασχέθηκε.




Πηγή:trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.