Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Το τέλειο μαγιό!

Η ώρα που
θα φορέσετε το μπικίνι σας είναι πιο κοντά από ποτέ και κάποιες από εσάς ήδη έχετε αρχίσει να ανησυχείτε. Οι περισσότερες αυτό το διάστημα αισθανόμαστε άβολα καθώς πλέον δε θα μπορούμε να κρύψουμε τις ατέλειές μας! Είναι κάτι όμως που πρέπει να σταματήσει αυτό το καλοκαίρι καθώς δεν είναι τελικά και τόσο δύσκολο να νιώθουμε όμορφες με το μαγιό μας. Αυτό που χρειάζεται είναι απλά να επιλέξουμε το κατάλληλο για το σωματότυπό μας! Για αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις φετινές τάσεις λέγοντάς σας σε ποιο σωματότυπο ταιριάζουν ώστε να επιλέξετε αυτό που είναι για εσάς! 

Ολόσωμο
Το ολόσωμο μαγιό είναι glamorous και ταιριάζει με τη retro τάση στη μόδα. Εάν λοιπόν αισθάνεστε άβολα με το μπικίνι καθώς η κοιλίτσα σας είναι χαλαρή απλά επιλέξτε το. Το συγκεκριμένο μαγιό ταιριάζει πολύ στο σωματότυπο κλεψύδρα καθώς τονίζει ιδιαίτερα τη λεπτή μέση.
Peplum
Το peplum δεν είναι μόνο trend στα ρούχα αλλά και στα μαγιό! Είναι η τέλεια λύση για εσάς που θέλετε να κρύψετε λίγο την κοιλίτσα σας αλλά και οι γοφοί σας να φαίνονται λεπτότεροι. Επίσης, θα κάνει τη μέση να φαίνεται πιο λεπτή, κάνοντας τη σιλουέτα σας πιο αισθησιακή.
Prints
Σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητη φορώντας ένα μαγιό με εντυπωσιακά prints. Ειδικά εάν είσαστε μικροκαμωμένη προτιμήστε μεγάλα και πολύχρωμα.
Ψηλόμεσα μαγιό
Όλες μας θέλουμε το look μιας bombshell! Τα retro ψηλόμεσα μπικίνι θα μας δώσουν ακριβώς αυτή την εικόνα! Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να είσαστε τόσο σέξι όσο η Marylin και τόσο κομψή όσο η Kelly με ένα ψηλόμεσο μπικίνι. Ειδικά εάν έχετε σωματότυπο αχλάδι ή κλεψύδρα δεν πρέπει καν να το σκέφτεστε.
Βολάν
Είναι ό,τι πρέπει εάν χρειάζεται να προσθέσετε όγκο σε κάποιο σημείο του σώματός σας προκειμένου να εξισορροπήσετε τη σιλουέτα σας. Εάν έχετε μικρό στήθος και μεγάλη περιφέρεια ένα μπικίνι όπου στο πάνω μέρος θα έχει βολάν σίγουρα θα σας κολακεύσει.  






Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.