Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΚΟΛΑΦΟΣ"ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ...






Απάντηση ΚΟΛΑΒΟΣ μετά τις τελευταίες διαγραφές των ΒΑΡΕΛΑ και Πετρου από τον συνδυασμο του Λογοθέτη.

Όπως δημοσιεύετε στην τοπικη εφημερίδα ΑΛΛΑΓΗ οι δυο ανεξάρτητη ,πλέον, δημοτικοί συμβουλοι  άστραψαν και βρόντηξαν κατά του Λογοθέτη, ενώ πυρά εξαπέλυσαν και κατά την δήλωση της δημ.συμβουλου Στάμου  αναφέροντας τα εξής:


Πριν δυόμισι περίπου χρόνια, αποφασίσαμε να ζητήσουμε την ψήφο των συνδημοτών μας, πιστεύοντας ότι, ο συνδυασμός «Με τους Πολίτες Μπροστά», με επικεφαλής τον Κ. Λογοθέτη, μπορεί να δώσει νέα προοπτική στο Δήμο και να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Γι’ αυτό και στηρίξαμε, με όλες μας τις δυνάμεις, το Δήμαρχο, ώστε να επιτύχει, στο πραγματικά δύσκολο έργο του. Όμως, πολλάκις, στο παρελθόν, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι είμαστε απέναντι σε αψυχολόγητες αποφάσεις και πρακτικές, οι οποίες εκθέτουν τη Δημοτική πλειοψηφία.
Επίσης, για μας είναι αδιαπραγμάτευτο, να τηρούνται οι δημοκρατικές διαδικασίες, τουλάχιστον σε στρατηγικές αποφάσεις, όπως η τοποθέτηση του προσώπου που θα τεθεί επικεφαλής του ευαίσθητου τομέα της Ύδρευσης, στο Δήμο μας.  Δημοκρατικές διαδικασίες που δεν τηρήθηκαν, φέρνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας προ τετελεσμένων γεγονότων, που είχαν αποφασιστεί πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς την παρουσία όλων των μελών του συνδυασμού.
Αυτές οι πρακτικές, είχαν ως αποτέλεσμα δύο ηχηρές ήττες για την παράταξη, στα θέματα της αποποµπής του προέδρου του Λιµενικού Ταµείου Λουτρακίου, και της εκλογής προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α., με ενδεχόμενες επιπτώσεις και στη λειτουργία του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.
Αντί, λοιπόν, ο Κ. Λογοθέτης, να αναζητήσει τις ευθύνες σε αυτούς που εισηγήθηκαν τις αποφάσεις που εξέθεσαν και αυτόν και την παράταξη, αναζητά, μέσω διαγραφών, εξιλαστήρια θύματα, στους συμβούλους που διαφοροποιήθηκαν από αυτές τις πρακτικές.
Παρ’ όλα αυτά, εμείς οφείλουμε να δηλώσουμε ότι, από τη θέση του Δηµοτικού Συµβούλου, την οποία µας εµπιστεύτηκαν οι συνδηµότες µας, θα εξακολουθήσουμε να µαχόµαστε για το συµφέρον του τόπου, καθώς και για την εύρυθµη λειτουργία των θεσµών που υπηρετούµε.  
Τέλος, και όσον αφορά τη δήλωση της Δημοτικής Συμβούλου, Μ. Στάμου, θα της θυμίσουμε τι είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλου της 31/5/2011, στην οποία είχε υποβάλει την παραίτησή της, λέγοντας «χαιρετώ τηv εξoυσία, κρατάω τηv oυσία και απέρχoμαι».   

«Ο Δήμαρχός μας, ο Κ. Λογοθέτης έχει και μια αδυvαμία, όπως όλoι μας. Δεv μπoρεί vα πει όχι. Δεv μπoρεί vα πει όχι σε καvέvαv. Αυτό έχει δύo σoβαρές συvέπειες: πρώτov, δίvεται, παραχωρείται έδαφoς σε κάπoιoυς κακεvτρεχείς, vα τo εκμεταλλεύovται και, δεύτερov, δημιoυργoύvται αδικίες σε βάρoς κάπoιωv άλλωv, oι oπoίoι αξίζoυv και δικαιoύvτo τo vαι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.