Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ένας χαλαρός παράδεισος δίπλα σας

Φέτος
τον Ιούλιο ένας χαλαρός παράδεισος βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ δελεαστικές τιμές και έναν σημαντικό λόγο για να αποδράσετε.
Απολαύστε τις διακοπές σας στο πολυτελές Plaza Resort Hotel, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του ξενοδοχείου για όλο τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα στις 4 διανυκτερεύσεις θα κερδίσετε δώρο την πέμπτη σας νύχτα. Η προσφορά ισχύει για 4 διανυκτερεύσεις από Κυριακή έως Πέμπτη σε Comfort δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωϊνό buffet στην τιμή των 145€ ανά διανυκτέρευση.

Το ξενοδοχείο

Το υψηλής αισθητικής Plaza Resort βρίσκεται στην Ανάβυσσο και φιλοξενείται μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο που εκτείνεται σχεδόν μέχρι την ιδιωτική παραλία του συγκροτήματος. Προσφέρει σέρβις υψηλών απαιτήσεων και είναι ιδανικό για όσους οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να αποκακρυνθούν από την Αθήνα.

Τα 135 δωμάτια του resort διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου συγκροτήματος, όπως δωρεάν χρήση wi-fi internet σε όλους τους χώρους, mini bar, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση, video on demand, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες, κλιματισμό και επώνυμα καλλυντικά.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική παραλία με θαλάσσια σπορ, πισίνα, γήπεδα τένις και mini soccer, υπηρεσίες μασάζ και αισθητικής καθώς και baby sitting, 24ωρο room service, busi­ness center και parking.

Στο εστιατόριο “The Blue” θα γευτείτε, υπό το φως των κεριών και δίπλα στο κύμα, gourmet πιάτα με την υπογραφή της Μαρίας Σεργιάννη. Η υπέροχη θέα και το διακριτικό σέρβις θα σας εντυπωσιάσουν.
Στη συνέχεια θα απολαύσετε ένα καλοκαιρινό cocktail στο bar της πισίνας “Blue Reflections”, που σερβίρει μέχρι αργά µε µουσική και lounge διάθεση.





Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.