Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ζευγάρι γκέι φλαμίνγκος υιοθετεί νεογέννητο κοτοπουλάκι

Ο Κάρλος και ο Φερνάντο είναι, κατά γενική ομολογία όσων τους ξέρουν, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.
Το ζευγάρι είναι ένα ζευγάρι φλαμίνγκο που ζουν στο δρυμό Wildfowl & Wetlands Trust στο Gloucestershire.
Το ζευγάρι των σπάνιων πουλιών φαίνεται ότι ήθελε τόσο πολύ να κάνει οικογένεια που συχνά είχε παρατηρηθεί ότι έκλεβαν αυγά από φωλιές άλλων πουλιών. Όμως δεν είχαν καταφέρει μέχρι στιγμής να επιβιώσει κανένα από τα αυγά που είχαν πάρει.
Έτσι, όταν οι υπεύθυνοι του πάρκου βρήκαν ένα εγκαταλειμμένο αυγό κοτόπουλου, το πήγαν στην ειδική θερμοκοιτίδα όπου το ζέσταναν και σε λίγο βγήκε από το αυγό ένα κοτοπουλάκι το οποίο και έδωσαν στο ζευγάρι για να το υιοθετήσει.
Επειδή όμως τα πουλιά δένονται με τα μικρά τους μέσω του κλωσίματος, το προσωπικό έκλεισε το νεογέννητο σε ένα κουβούκλιο σαν αυγουλάκι.
Τα δυο φλαμίνγκο το πήραν αμέσως και πολύ γρήγορα όταν έσπασαν το τσόφλι άρχισαν να φροντίζουν με αξιοζήλευτη τρυφερότητα το μικρό.
Στα φλαμίνγκο, το φαινόμενο των γκέι ζευγαριών είναι πάρα πολύ συχνό και είναι ευρέως αποδεκτό από τα κοπάδια των πουλιών να έχουν ομοφυλόφιλα ζευγάρια ανάμεσα τους.






Πηγή: http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.