Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μπήκε ο κακόμοιρος να πάρει λίγο μάτι… και είδε τη μάνα του πρωταγωνίστρια...


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας νεαρός από την Λεμεσό
, όταν ενώ σέρφαρε σε ιστοσελίδα "ειδικού" περιεχομένου αναζητώντας καυτά βίντεο είδε έκπληκτος σε βίντεο την ίδια του την μάνα, ηλικίας 45χρόνων η οποία είναι διαζευγμένη, να ποζάρει γuμνή με τον σύντροφο της!!!!


Το περιβάλλοντης ζωηρούλας μαμάς, έχει να λέει πάντως για την κορμάρα της, που βάζει κάτω 25άρες! Ίσως αυτό σκέφτηκαν και κάποιοι επιτήδειοι και είπαν να εκμεταλλευτούν τα προσόντα της κυρίας ......

Και πάμε στο επίμαχο ΒΙΝΤΕΟ

Στο ΒΙΝΤΕΟ απεικονίζεται η 45χρονη να πληκτρολογεί στον υπολογιστή της, καθισμένη στο κρεβάτι δίπλα από τον ερωτικό παρτενέρ της και να συνομιλεί μέσω του υπολογιστή με το άτομο, ή το ζευγάρι προφανώς που βρισκόταν στο συγκεκριμένο chat.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα η 45χρονη, τους έδειξε τα επίμαχα της όργανα, ενώ προχώρησε και σε κάποιες άλλες πράξεις χρησιμοποιώντας ... βοηθήματα.

Ωστόσο οι επιτήδειοι κατέγραψαν τις σκηνές και τις ανέβασαν σε διαδικτυακό χώρο, στο οποίο απεικονίζονται και άλλες γυναίκες και ζευγάρια.

Μετά την πρώτη κεραμίδα, ο νεαρός τηλεφώνησε στη μητέρα του εκνευρισμένος και την στόλισε με απίστευτες βρισιές , ενώ την επόμενη μέρα πήγε στο σπίτι της και προκάλεσε επεισόδιο.

Πληροφορίες λένε πως έπεσε ακόμη και ξύλο μεταξύ μάνας και γιου, με τον νεαρό να χαστουκίζει την μητέρα του, η οποία μάλιστα ανταπέδωσε τα χαστούκια διώχνοντας τον γιο της από το σπίτι.

Βεβαίως, για ευνόητους λόγους, η υπόθεση δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία! Άλλωστε τι θα πει ο κόσμος… αν το μάθει;;;; !!!!!

Πηγή:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.