Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Το ΣΔΟΕ έβαλε λουκέτο σε beach bar στο Λιτόχωρο που θα τραγουδαγε ο Αντώνης Ρεμός...


Άλλο ένα «λαυράκι» έβγαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ που συνεχίζουν τους ελέγχους σε όλη την Ελλάδα για τον εντοπισμό κρουσμάτων φοροδιαφυγής και μη έκδοσης αποδείξεων.


Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των ελεγκτών μπήκε ένα beach bar στο Λιτόχωρο Πιερίας, όπου ήταν προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ εμφανίστηκαν ως πελάτες και διαπίστωσαν ότι δεν κόβονταν αποδείξεις για τα δεύτερα ποτά των πελατών του καταστήματος. Έτσι το πρωί του Σαββάτου προχώρησαν στην επιβολή 48ωρου λουκέτου όπως ο νόμος προβλέπει σε περιπτώσεις μη έκδοσης περισσότερων από δέκα αποδείξεων ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής.

Σημειώνεται ότι τη συναυλία διοργάνωναν από κοινού ένας τοπικός σύλλογος και ο καταστηματάρχης. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει μπει και ο τοπικός σύλλογος καθώς εξετάζεται αν είχε πάρει απαλλαγή, όπως έχει δικαίωμα, για δύο εκδηλώσεις το χρόνο.

Από την πλευρά του ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε μέσω Twitter γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό: Καλημέρα φιλαράκια μου. Για άλλη μια φορά καλούμαι να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, δυστυχώς κάποιο επιμένουν να μη βάζουν μυαλό»





Πρόκειται για το τρίτο κρούσμα φοροδιαφυγής σε συναυλία γνωστού τραγουδιστή καθώς είχαν προηγηθεί οι περιπτώσεις του Πιάνου Κιάμου στη Χαλκιδική και του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη, αν και σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ευθύνονται οι καλλιτέχνες.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.