Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Τι συζητήθηκε στην σημερινή συναντησή για την CHCL -Τι είπε ο κ.Ρεμαντας σχετικα με την επιβιωση της εταιριας;

Ο δήμαρχος μαζί με την συνοδεία του αποχώρησε ο΄ταν ο κ. Ρεμαντάς είπε πως δεν θα δεχθεί τοποθετήσεις.
Το παρών έδωσαν όμως ο περιφεριάρχης κ. Τατούλης, ο δήμαρχος κορινθίων κ. Πνευματικός, οι πρώην δήμαρχοι Λουτρακίου κ. Γιωτάκης, κ.Παύλου και κ.Γκιώνης,πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας,ο πρόεδροσ της LTO κ. Καραβούλης ,πρόεδροι τοπικών φορέων,το προεδρείο των εργαζομένων κ.α. .
Ο κ.Ρεμαντάς περιέγραψε την δύσκολη οικονομική κατάσταση της CHCL, παρουσίασε αναλυτικά την οικονομική εξέλιξη της εταιρίας από τότε που δημιουργήθηκε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην οικονομική κατηφόρα που αυτή παρουσιάζει  κυρίως από την έναρξη της οικονομικής κρίσης και μετά εξαιτίας της μείωσης τις πελατείας,των έκτακτων φόρων κτλ.
Πάρ' όλα  αυτά ο κ.Ρεμαντας είπε ότι οι οφειλές που είχε ο CHCL προς την Λουτράκι .Α.Ε. 
διευθετούνταν κανονικά μέχρι πρότινος,κάτι που τώρα είναι αδύνατο  ,αφού  το ρευστό της εταιρίας δεν επαρκεί πια .
Έτσι υποστήριξε σθεναρά , ότι η μοναδική λύση που υπάρχει για να σωθεί η εταιρία αλλά και η Λουτράκι Α.Ε. είναι να μετατραπεί η CHCL  από κοινοπραξία σε Α.Ε. 
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορεί να μισθωθεί το ξενοδοχείο ,που προκαλεί μεγάλες ζημίες στην εταιρία και να λειτουργήσει αυτόνομα το Καζίνο αποφέροντας μεγαλύτερα κέρδη.
Επέρριψε ευθύνες στους εκάστοτε δημάρχους που πότε δεν ασχολήθηκαν όπως έπρεπε με το θέμα και κατηγόρησε την σημερινή δημοτική αρχή ότι αρνείται να κάνει διάλογο.
Έκρουσε ,"τον κώδωνα του κινδύνου " ότι αν δε ληφθούν σύντομα αποφάσεις η CHCL θα οδηγηθεί σε στάση πληρωμών.


Ενώ την αγωνιά τους, με ερωτήσεις ,εξέφρασαν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων!

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και αν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις και από τις δυο πλευρές ,τότε οι εργαζόμενοι αλλά και η πόλη γενικότερα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Από την άλλη το μπαλάκι πέφτει πάλι στον δήμαρχο κ.Λογοθέτη που πρέπει να βρει μια λύση!

Υ.Γ. Εδώ να πούμε ότι  το lcitynews δεν λάβαμε καποια πρόκληση με κάποιο e-mail , οπως και πολλά άλλα τοπικά μέσα ,παραολαυτα παρακουλουθησαμε την ενημέρωση από τον κ.Ρεμαντα.
Η προσκλήσεις μάλλον στάλθηκαν επιλεκτικά για ευνοήτους λόγους ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.