Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ενας Κεφαλλονίτης και μία Κορίνθια στην κυβέρνηση της Αυστραλίας


Για πρώτη φορά στην ιστορία της αυστραλιανής πολιτικής,
η κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, Τόνι Άμποτ, ενδέχεται να έχει δύο ομογενείς υπουργούς, τον Αθανάσιο Συνοδινό και την Σοφία Πανοπούλου- Μιραμπέλα.

…Υπουργός στην κυβέρνηση Άμποτ αναμένεται να αναλάβει η ομογενής Σοφία Πανοπούλου- Μιραμπέλα. Αρκεί βεβαίως να διατηρήσει την έδρα της για την οποία δίνει «μάχη» καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων και η κ. Μιραμπέλα προηγείται. Η Σοφία Πανοπούλου- Μιραμπέλα ήταν σκιώδης υπουργός Βιομηχανίας και εικάζεται ότι θα της ανατεθεί το ίδιο υπουργείο στη νέα κυβέρνηση. Με καταγωγή από την Κόρινθο είναι γνωστή για τη μαχητικότητά της αλλά και για τις συντηρητικές της θέσεις και έχει συμβάλει όσο λίγοι στη διατήρηση της μοναρχίας στην Αυστραλία…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.