Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ: Η χώρα κυβερνάται τυχαία. Σκληροί εκβιαστές οι τροϊκανοί [ΒΙΝΤΕΟ]

Συνέντευξη - χείμαρρος του Αντώνη Μανιτάκη, για όλα όσα δεν ξέραμε για την Τρόικα


Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Αντώνης Μανιτάκης, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για πρώτη φορά για όλα όσα πέρασε, όσο ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Αποκαλύπτει πώς γίνονταν οι διαπαγματεύσεις με την Τρόικα, τι ρόλο "βαράει" ο καθένας από αυτούς αλλά και τις φωτοτυπίες που έβγαζε και τους μοίραζε, για να τον ανακρίνουν στη συνέχεια σαν μαθητή δημοτικού. Αυτή την συνέντευξη πρέπει να τη δείτε...




Ο Αντώνης Μανιτάκης σε μια εξομολογητική και εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη στην δημοσιογράφο Βασιλική Σιούτη, για λογαριασμό του thepressproject.gr μίλησε για όσα έζησε ένα χρόνο ως υπουργός και για το πώς γίνονταν οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Όπως μάλιστα αποκάλυψε σκοπεύει να γράψει όλα όσα βίωσε ως υπουργός με του Τροικανούς και να τα εκδόσει σε βιβλίο ενώ βάλει κατά του Φώτη Κουβέλη και της απόφασης που πήρε να αποχωρήσει με τη ΔΗΜΑΡ από την συγκυβέρνηση. 

«Έφυγα με ένα αίσθημα τραγικότητας για τον τόπο» λέει ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης σε μια "εξομολογητική" συνέντευξη, στην οποία μιλάει για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν οι διαπραγματεύσεις. Αποκαλύπτει την περιφρόνηση με την οποία αντιμετώπιζε η τρόικα την κυβέρνηση της χώρας, τις ιδεολογικές εμμονές της, τους εκβιασμούς καθώς και την πεποίθηση της ότι μόνο με βίαιο τρόπο θα μπορούσε να «συνετιστεί» η Ελλάδα. Αποκαλύπτει κι άλλα πολλά που δεν ξέραμε και μας διηγείται τις δύσκολες στιγμές που τον γονάτισαν. Όλα αυτά σκοπεύει σύντομα να τα γράψει και σε ένα βιβλίο, τη συγγραφή του οποίου έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζει.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.