Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα


Επίθεση από άγριους σκύλους δέχτηκε μια γυναίκα σήμερα το πρωί στο Λουτράκι.
Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Υβηκου, όταν η γυναίκα διέσχιζε τον συγκεκριμένο δρόμο.

Τα σκυλιά επιτέθηκαν με μένος εναντίον της, την έριξαν στο έδαφος και στη συνέχεια τη δάγκωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Για καλή της τύχη, στο σημείο βρίσκονταν υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι έσπευσαν να την βοηθήσουν.

Το «θύμα» αφού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες, εν συνεχεία κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ Λουτρακίου. Ωστόσο δεν έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, ώστε να συλληφθούν οι ιδιοκτήτες των σκυλιών, όπως ορίζει ο νόμος.

Η επίθεση είναι η τρίτη κατά σειρά, σε διάστημα ενός μήνα


Υ.Γ. Το περιστατικο δεν ειναι μεμονωμένο αλλά συμβαίνει συχνά, αφού η δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρετε καθόλου για τα αδέσποτα.




1 σχόλιο:

  1. και δυστηχως δεν ειναι το μοναδικο περιστατικο... απο οσο γνωρζω το τελευταιο διαστημα τουλαχιστον αλλα 3 ατομα βρεθηκαν στο νοσοκομειο απο δαγκωματα.
    καθε φορα τα ιδια.. φωναζουμε αλλα κανεις δεν ακουει..απο την μια πλευρα , ο Δημος δεν εχει χρηματα να συντηρησει το κυνοκομειο , διοτι σταματησαν οι επιδοτησεις , αυτο τουλαχιστον ανεφεραν οταν ρωτησα γιατι δεν κανουν κατι.
    αρα απο τον Δημο δεν περιμενουμε τιποτα!
    απο την αλλη εχουμε και καποιους που πως να του χαρακτηρισεις , παιρνουν σκυλια , τα κρατανε λιγο καιρο και μετα τα παρατανε σοτυς δρομους γιατι δεν τα θελουν αλλο ή δεν μπορουν να τα συντηρησουν. και ξαφνικα γεμιζουν οι γειτονιες αδεσποτα και ζωοφιλους , που αγαπανε τοσο πολυ τα ζωα , που τα ταιζουν σε πεζοδρομια και δρομους και υστερα βγαινουν τα παιδια μας να παιξουν. το καλοκαιρι η παραλια σε ορισμενα σημεια ηταν γεματη τσιμπουρια , αφου κατι καλες και εξυπνες κυριες ταιζαν τα σκυλια ριχνοντας τροφες στα χαλικια.
    προχθες εαν δεν κανω λαθος γινοταν μπαζαρ για τα αδεσποτα , αφου λοιπον αγαπανε τοσο μα τοσο πολυ τα αδεσποτα ας διαθεσουν τα χρηματα απο τα μπαζαρ που διοργανωνουν και οσοι ζωφιλοι διαθετουν καθημερινως χρηματα ταιζοντας τα αδεσποτα στους δρομους να αναλαβουν το κυνοκομειο αυτοι. με αυτον τον τροπο θα βοηθησουν και τα αδεσποτα αλλα και τους δημοτες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.