Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Natalie Dormer: Η σέξι Victoria του «Games of Thrones»




H 31χρονη Dormer γεννήθηκε στη Βρετανία και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 2005 στην κινηματογραφική ταινία «Casanova», δίπλα στους Heath Ledger και Sienna Miller

Στο φακό του Sebastian Briech για λογαριασμό του αντρικού περιοδικού «Esquire» του Νοεμβρίου φωτογραφήθηκε η Natalie Dormer, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια λόγω της εμφάνισής της ως Victoria στην πετυχημένη αμερικανική σειρά του καναλιού HBO «Games of Thrones».

H 31χρονη Dormer γεννήθηκε στη Βρετανία και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 2005 στην κινηματογραφική ταινία «Casanova», δίπλα στους Heath Ledger και Sienna Miller.

Οσο για τη μικρή οθόνη η Dormer εκτός από τη σειρά «Games of Thrones» έχει εμφανιστεί και σε αρκετές άλλες μεταξύ αυτών στις «The Tudors» και «The Fades».


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.