Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τραγωδία στη Ρόδο: 29χρονος βούτηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Σοκαρισμένοι οι περαστικοί που αντίκρυσαν τον νεαρό ακίνητο και αιμόφυρτο



Βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Ρόδου (Σοφοκλή Βενιζέλου- 100 Μαγαζιά) έκανε εχθες στις 21.30 ένας 29χρονος Ροδίτης.


Για το γεγονός όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην ΡΟΔΙΑΚΗ υπήρξε άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ καθώς διακομίστηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς οι γιατροί στα επείγοντα περιστατικά βεβαίωσαν απλά τον θάνατό του.

Το νέο περιστατικό - τραγωδία που σημειώθηκε στην καρδιά του κέντρου της Ρόδου προβληματίζει και συγκλονίζει, αφού κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι ακριβώς έγινε. Το μόνο βέβαιο ότι χάθηκε μια ακόμα ζωή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr η πτώση έγινε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και προκάλεσε σοκ σε όσους εκείνη την ώρα βρέθηκαν στο σημείο. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος κι όταν γύρισαν πίσω είδαν τον 29χρονο να είναι ακίνητος και αιμόφυρτος.

Ο νεαρός βρίσκονταν σε διαμέρισμα φίλων του μαζί με άλλα τρία τουλάχιστον άτομα τα οποία κλήθηκαν ήδη να δώσουν καταθέσεις για να διευκρινίσουν τι πραγματικά έγινε, πως και γιατί βγήκε στο μπαλκόνι και κάτω από ποιες συνθήκες ο 29χρονος φίλος τους βρέθηκε στο κενό.

Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως ολόκληρη την περιοχή ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ρόδου για να γίνει σχετική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.