Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 4-1




Με νίκη αποχαιρέτησαν τη χρονιά οι οράνιε


Χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα οι οράνιε επικράτησαν εύκολα με 4-1 του Πανσολυγειακού και αποχαιρέτησαν το 2013 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Πανσολυγειακό έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό των οράνιε κ. Μεσολόγγη να ξεκουράσει κάποια βασικά στελέχη της ομάδας και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές του.

Έτσι, οι Μητσόπουλος, Πέτρου και Χατζηνικολής έμειναν στον πάγκο, ενώ φανέλα βασικού στο αρχικό σχήμα πήραν οι 17χρονοι Νικολόπουλος (πρώτη επίσημη συμμετοχή φέτος κάτω από τα γκολπόστ των οράνιε), Τσώκος και Γιαννακούλης. Επέστρεψε στην ενδεκάδα ο Αντωνίου, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης, στη θέση του Αποστολάκη που λόγω ίωσης έμεινε εκτός αποστολής.

Η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε τον τεχνικό των οράνιε να αντικαταστήσει στο 46ο λεπτό τον εξαιρετικό στο πρώτο μέρος Χρυσαφίδη με τον Βουτσινά που πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Μίχας προωθήθηκε σε θέση σέντερ φορ. Μια κίνηση που είχαμε να δούμε από τα καλοκαιρινά φιλικά της ομάδας. Στο 60ο λεπτό, ο σταθερά καλός τον τελευταίο μήνα Παινέσης παραχώρησε τη θέση του στον Τσούμπα, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του με τη φανέλα των οράνιε σε επίσημο παιχνίδι μετά από διάστημα σχεδόν 3 χρόνων και μετά από έναν επώδυνο τραυματισμό και μια ακόμη πιο επίπονη αποθεραπεία . Ο 22χρονος μεσοαμυντικός είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις 22/2/2011, σε έναν αγώνα στο Θώδειο απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής (βλ. τελευταία φωτ.). Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, σε μια προσπάθειά του να αποφύγει αντίπαλό του, είδε το πόδι του να κολλάει στο χορτάρι. Η εγχείριση και η τοποθέτηση μοσχεύματος ήταν μονόδρομος, αλλά μερικούς μήνες αργότερα μια λοίμωξη οδήγησε σε δύο ανεπιτυχείς μικροεπεμβάσεις προτού ο ποδοσφαιριστής αναγκαστεί να κάνει και νέα επέμβαση για την αντικατάσταση του μοσχεύματος. Η τελική αποθεραπεία ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι, όταν ο αθλητής ενσωματώθηκε ξανά στην ομάδα και ακολούθησε την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν στο 75ο λεπτό, όταν ο αρχηγός Κώστας Αντωνίου παραχώρησε τη θέση του στον Σπανίδη, ο οποίος τρεις μήνες πριν κλείσει τα 15 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο το στην ανδρική ομάδα (ο 15ος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα στα 7 χρόνια λειτουργίας των τμημάτων υποδομής των οράνιε).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι οράνιε ξεκίνησαν ...φουριόζοι το παιχνίδι και μέσα σε ένα ημίχρονο ουσιαστικά το τελείωσαν.

Στο 20ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης βρήκε τον Ζερβό μέσα στην περιοχή , αυτός ντρίμπλαρε έναν αμυντικό και προλαβαίνοντας την έξοδο του Βάσση άνοιξε το σκορ.

Από την εξαιρετική συνεργασία Γιαννακούλη, Δημάκη, Ζερβού και Χρυσαφίδη ο Αντωνίου στο 32ο λεπτό θα κάνει το 2-0.

Άλλο ένα γκολ από τον αρχηγό στο 41ο λεπτό, όταν στο γύρισμα του Μίχα μέσα στην περιοχή η μπάλα θα περάσει κάτω από τα πόδια του Τσώκου και θα καταλήξει στον Αντωνίου που θα διαμορφώσει το 3-0 σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι επίσης με πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή τους προσπάθησαν φιλότιμα, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσουν τους οράνιε. Κατάφεραν, ωστόσο, να μειώσουν στο 59ο λεπτό όταν ο Σ. Τσίγκος με μια εξαιρετική επιτόπια ντρίμπλα γύρισε μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε Μαυρέλη και Βουτσινά και πλάσαρε ψύχραιμα τον Νικολόπουλο για το 3-1.

Ήταν το πρώτο γκολ που δέχονται φέτος οι οράνιε στο Θώδειο, όπου έως σήμερα είχαν 6 νίκες και 17-0 τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι θα είχαν πετύχει και κάτι καλύτερο, όταν στο 67ο λεπτό, ο σκόρερ εκτέλεσε ένα φάουλ από τη γραμμή σχεδόν του πλάγιου άουτ με τη μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία, να ξεγελάει τον Νικολόπουλο, αλλά να βρίσκει ψηλά στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Οι οράνιε απάντησαν σχεδόν αμέσως και σε διάστημα δύο λεπτών σημάδεψαν με τη σειρά τους δύο φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Στο 70ο λεπτό, ο Μαυρέλης ξεκίνησε μια επέλαση από το χώρο του κέντρου. Μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε την προσποίηση και μπροστά σε τρεις αμυντικούς πλάσαρε αριστοτεχνικά στην αριστερή γωνία του Βάσση. Η μπάλα δεν του έκανε, όμως τη χάρη, και αφού βρήκε στη ρίζα της δοκού και πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, βγήκε άουτ από την άλλη πλευρά της εστίας. Στην επόμενη επίθεση των οράνιε , ο Γκαρμίρης έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Βάσσης έχασε τη μπάλα στην έξοδο και ο Αντωνίου από πολύ πλάγια θέση προσπάθησε να κάνει το γύρισμα στο κενό τέρμα. Η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Δημάκη από κοντά και υπό την πίεση του Μιχ. Τσίγκου να αποτυγχάνει να τη στείλει στα δίχτυα.

Επειδή, όμως, στα δοκάρια δεν υπάρχει επίσημο σκορ, ο Μίχας στο 75ο λεπτό μετά τη σέντρα του Γκαρμίρη και το στρώσιμο από το Ζερβό με ένα πανέμορφο πλασέ στο Γ της εστίας του Βάσση διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


28.12.2013 at 15:00 ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΕισιτήρια: 150
Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ4 - 1ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: Ι.ΦραντζήςΑ Κορινθίας / 14η Αγωνιστική-αγώνας

Σκόρερς
Αλέξης Ζερβός (Πεν.) (20)
Κώστας Αντωνίου (Πεν.) (32)
Κώστας Αντωνίου (Πεν.) (41)
Γιάννης Μίχας (Πεν.) (75)
59 Τσίγκος Σωτ.
Αρχική Ενδεκάδα
Δημήτρης Νικολόπουλος
Κώστας Γκαρμίρης
Αλέξης Παινέσης
Φάνης Τσώκος
Γιάννης Μίχας
Κώστας Αντωνίου
Αλέξης Ζερβός
Δημήτρης Μαυρέλης
Θανάσης Γιαννακούλης
Στάθης Δημάκης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Βάσσης
Κλέττας
Ρωτίδης Στ.
Κούτρας
Καρβούνης
Zefi End.
Νόσης
Μπάρτζης
Τσίγκος Σωτ.
Τσίγκος Μιχ.
Zefi Ed.
Αναπληρωματικοί
Γεράσιμος Μητσόπουλος
Νίκος Χατζηνικολής
Ιωάννης Βουτσινάς
Ηλίας Σπηλιώτης
Σταύρος Τσούμπας
Σωκράτης Πέτρου
Παναγιώτης Σπανίδης
Ρωτίδης Δ.
Zefi Er.
Τούσουλης
Πιπίνης
Κούτρας
Γκούμας
Αλλαγές
Ιωάννης Βουτσινάς -> Δημήτρης Χρυσαφίδης (46)
Σταύρος Τσούμπας -> Αλέξης Παινέσης (60)
Παναγιώτης Σπανίδης -> Κώστας Αντωνίου (75)
72 Zefi Ed. - Ρωτίδης Δ.
Κίτρινες Κάρτες
None.74 Zefi Edm.
Κόκκινες Κάρτες
None.Non

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.