Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σάκης Μπουλάς: Η μεγάλη επιστροφή μετά την περιπέτεια με την υγεία του! Δείτε τον... (Φωτογραφίες)




Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο Σάκης Μπουλάς: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του δείχνουν πόσο έχει ταλαιπωρηθεί, αλλά φανερώνουν και τη μεγάλη αποφασιστικότητά του να επιστρέψει δυνατός!




Στην πρεμιέρα της παράστασης "Πνιγμονή" στον Πολυχώρο Vault απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Σάκη Μπουλά. Εκεί είχε την ευκαιρία να απολαύσει την ερμηνεία της συντρόφου του Αλεξάνδρας Ούστα που κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.







Ο Σάκης Μπουλάς ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας, παρέα πάντα με τον αγαπημένο του φίλο Γιάννη Ζουγανέλη, στις 13 Δεκεμβρίου στην "Ακτή Πειραιώς". Ο Διονύσης Σαββόπουλος αποτελεί την μεγάλη έκπληξη σ' αυτό το σχήμα ο οποίος δέχτηκε να βρεθεί στην Ακτή Πειραιώς σε ένα πρόγραμμα που θα έχει 100% την δική του σφραγίδα. Ο μεγαλος τραγουδοποιός μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά κάθε Παρασκευή και Σάββατο απο τις 13 Δεκεμβρίου καλούν το κοινό για να παρακολουθήσει μια μουσική παράσταση που θα τους ταξιδέψει. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει όπως και οι κρατήσεις που δείχνουν οτι αυτή η ανατρεπτική - έντεχνη συνάντηση έχει πολλά να δώσει στην μουσική νυχτερινή Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.