Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

"Έβγαζε φωτιές" ο ΑΟΛ 2-7 στο Δερβένι!


Εντυπωσιακός ο ΑΟ Λουτράκι «σκόρπισε» με 2-7 τον Αστέρα στο Δερβένι, στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση.
Οι πρωταθλήτες έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, φτάνοντας στο 0-6, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίμη Χρυσαφίδη. 
Ο φορ του ΑΟΛ έκανε χατ τρικ μέσα σε 13 λεπτά! (11’, 18’, 24’) και ουσιαστικά έβαλε πρόωρο τέλος στο ματς. Ο Αστέρας μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν μπόρεσε να κοντράρει στους Λουτρακιώτες, που στη συνέχεια, βρήκαν περισσότερους κενούς χώρους και σημείωσαν τρία ακόμη τέρματα. 
Ο Ζερβός στο 29’, ο Δημάκης στο 39’ και ο Μαυρέλης πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, έφτασαν το σκορ στο 0-6. Στην επανάληψη, ο ΑΟΛ κατέβασε ταχύτητα, με τον Μεσολόγγη να αποσύρει τους Μητσόπουλο, Αντωνίου και εν συνεχεία τον Ζερβό. 
Με δύο γκολ του Μακρυγιάννη (61’, 62’), ο Αστέρας μείωσε σε 2-6, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μίχας στο 86’. Ο Αστέρας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αυστηρής 2ης κίτρινης που έδειξε ο Νεοφυτιάδης στον Μακρυγιάννη, λίγο πριν το φινάλε.  
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ.: Φραντζής, Μαστρογιαννόπουλος, Μετεβελής, Γιαννόπουλος, Πολύζος, Βασιλάρης (56’ Πεθαίνος), Μερκούρης Α. (39’ Πρίφτης), Μακρυγιάννης, Κουτρούλης, Μπεκιάι, Καραγιάννιδης (77’ Μερκούρης Σ.)
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μητσόπουλος (46’ Μήτρου), Αντωνίου (46’ Παππάς), Μίχας, Τσώκος, Μαυρέλης, Γιαννακούλης, Πέτρου, Ζερβός (55’ Βουτσινάς), Δημάκης, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης 

http://korinthiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.