Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Μαζί με τη Μυρτώ και η Ασπασία: Την είχε πυροβολήσει 2 φορές στο κεφάλι ο πατέρας της





Στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται η 17χρονη Μυρτώ, πρόκειται να μεταφερθεί και η 18χρονη Ασπασία που είχε πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι ο πατέρας της για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.


Οι γιατροί του ΚΑΤ, στο οποίο νοσηλεύεται η Ασπασία, είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της αφού η 18χρονη βλέπει, καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει γιατί έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Σε λίγες μέρες λοιπόν, η Ασπασία θα πάρει εξιτήριο από το ΚΑΤ και θα μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus, στο οποίο νοσηλεύεται από το Σαββατοκύριακο η Μυρτώ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η επιστημονική διευθύντρια του Animus, Κατερίνα Σαραμούρτση, ανέφερε ότι η εισαγωγή της κοπέλας είναι θέμα ημερών και τόνισε ότι αν και δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τη Μυρτώ, ωστόσο, έχει παρόμοια κλινική εικόνα.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 12 Αυγούστου 2013, όταν ο 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στις 22 Αυγούστου.

Πηγή: Espresso






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.