Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Οι 30 πιο αστείοι χιονάνθρωποι που έχουν φτιαχτεί ποτέ!









Είτε χιονίζει συχνά στην πόλη σας, είτε όχι, θα λατρέψετε αυτή τη ξεκαρδιστική συλλογή με τους, τουλάχιστον, περίεργους χιονάνθρωπους.

Επειδή λιώνουν πολύ γρήγορα, είναι δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα πότε οι άνθρωποι ξεκίνησαν να φτιάχνουν χιονάνθρωπους.

Σύμφωνα πάντως με τον Μπόμπ Έκστέιν, ο οποίος έγραψε την «Ιστορία ενός Χιονάνθρωπου» , η πρώτη εικόνα χιονάνθρωπου υπήρχε στο «Βιβλίο των Ωρών» που γράφτηκε το 1380. Στις ΗΠΑ, η κατασκευή χιονάνθρωπων έγινε το εθνικό χόμπι του χειμώνα το 1950, όταν ο Τζίν Άτρι κυκλοφόρησε το μεγάλο hit «Frosty the Snowman».
Πάντως, ακόμη και αυτός ο Frosty του τραγουδιού, θα γελούσε μέχρι δακρύων αν έβλεπε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με τους...
συναδέλφους του. Ξεχάστε τους παραδοσιακούς χιονάνθρωπους με το καρότο για μύτη. Οι δημιουργοί πλέον έχουν ξεφύγει από τα συνηθισμένα..


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.