Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Θρήνος για τον Σπύρο Χαριτάτο...





Πενθεί η οικογένεια του γνωστού Αιγιώτη δημοσιογράφου Σπύρου Χαριτάτου, καθώς ο πατέρας του Αποστόλης Μπαράκος έχασε το πρωί της Πέμπτης τη ζωή του και μάλιστα την ώρα που οδηγούσε στο κέντρο του Αιγίου!



Όπως έγινε γνωστό, ο 78χρονος εν ζωή αυτοκινητιστής-οδηγός ταξί, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του επί της Κλεομένους Οικονόμου όταν αισθάνθηκε δυσφορία.

Σταμάτησε όμως να οδηγεί καθώς δυστυχώς υπέστη ανακοπή της καρδιάς. Οι καταστηματάρχες που είδαν το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς δεν επανήλθε και έτσι κατέληξε γύρω στις 10.30 το πρωί.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι στην Παναγία Φανερωμένη Αιγίου, ενώ η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων να δοθούν χρηματικά ποσά υπέρ του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.