Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σοκ: Με εγκεφαλική θλάση και φόβους για αφασία κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής [φωτο]


Η διάγνωση έδειξε εγκεφαλική θλάση! Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας του κορυφαίου Έλληνα επιθετικού η εγκεφαλική θλάση δεν είναι.... μεγάλης έκτασης.


Πρόκειται ωστόσο για χτύπημα που μπορεί να προκαλέσει, αδυναμία, κινητική διαταραχή, αιμωδία, αφασία, διανοητικά προβλήματα, επιληπτική κρίση, υπνηλία, ναυτία και διαταραχή του επιπέδου συνειδήσεως ως κώμα.

Πρόκειται για τον Ηλία Αναστασάκο, ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων επιθετικών που έχουν περάσει απο τα γήπεδα, ο οποίος αντιμετώπισε μια έντονη κάκωση στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό όταν και συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Οι γιατροί της ομάδας καθησυχάζουν τόσο τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον ίδιο… όμως ζήτησαν απο τον ποδοσφαιριστή να μην παίξει μπάλα για τρεις τουλάχιστον μήνες , οπότε και θα παρακολουθείται διαρκώς από ειδικούς…

Τι να πούμε… περαστικά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.