Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Λουτράκι: Όχι άλλοι σωτήρες.- Το 40% του επόμενου δημ. συμβουλίου θα αποτελείται από αρχηγούς συνδυασμών.


Απίστευτη δημοκρατία στο Λουτράκι. Δεν φτάνουν τα κεντρικά καταστήματα για δημιουργία εκλογικών κέντρων.
Όλοι θέλουν να σώσουν τον τόπο. Κανείς όμως δεν θέλει να συνεργαστεί για τον τόπο. Όλοι για να φαίνεται το όνομά τους, αφού μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν. Η εγωπάθεια και η αρχομανία σε όλο της το μεγαλείο.
Σ.Σ. Σκέψου πόσο δημοκρατία θα έχει το νέο δημοτικό συμβούλιο (το οποίο κάποιοι από τους υποψήφιους το θεωρούν κάτι ως αστικό μύθο αφού δεν το ξέρουν καν), που περίπου το 40% των δημοτικών συμβούλων θα αποτελείται από επικεφαλείς συνδυασμών.
Σ.Σ. Όλοι για τη σωτηρία του τόπου. Κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα. Άτομα που ενδεχομένως να έκλειναν περίπτερο εντός 5 μηνών αφού το αναλάμβαναν, μπορεί να εμφανίζονται ως σωτήρες. Σάμπως θα τους πει κάποιος κάτι; Ένας δημοσιογράφος αναφέρει τα στελέχη του Κ. Λογοθέτη
ως "βαλσαμωμένα πουλιά" λόγω της αδράνειας τους. Μήπως τα βαλσαμωμένα πουλιά είναι τελικά οι ψηφοφόροι, οι οποίοι αφού έφαγαν παραμύθι στις πρόσφατες εκλογές, εξακολουθούν απαθείς να παρακολουθούν το θέατρο σκιών που εξελίσσεται; 
Ο τόπος δεν έχει χρήματα. Το καζίνο μας τελείωσε. Η εποχή των χρυσών αγελάδων πέρασε ανεπιστρεπτί.

Παρόλα αυτά, οι υποψήφιοι σωτήρες πληθαίνουν καθημερινά, έχοντας φτάσει αισίως τους 10,  οδεύοντας με μαθηματική ακρίβεια για την 11άδα.
Μπράβο μας.
Αντί να βγουν οι δημότες και να απαιτήσουν συνεργασία, να απαιτήσουν παύση της κοροϊδίας όπως αυτή που υπέστησαν στις τελευταίες εκλογές, αντί να στέλνουν σπίτι τους (πολιτικά) αυτούς που χωρίς παρελθόν θέλουν να καπηλευτούν το μέλλον, ή αυτούς με πλούσιο παρελθόν που έστειλαν τον τόπο στη λήθη και στην απαξία, κάθονται απραγείς και παρακολουθούν.
Μήπως τελικά είμαστε άξιοι αυτών των δεινών που ζει ο τόπος και κατά συνέπεια και το έθνος μας;







Πηγή:http://loutraki1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.