Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΤΑ "ΕΣΠΑΣΑΝ" ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ



Από ότι λένε οι πληροφορίες μας οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,
που εκπροσωπούνται κυρίως από τον πρόεδρο του Προμηθέα Νίκο Λόη , φαίνεται να χωρίζουν τους δρόμους τους  με την τωρινή δημοτική αρχή.
 Αφού την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος  κ.Λογοθέτης είχε ραντεβού με την ομάδα των ενεργών πολιτών  , αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Έτσι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ βρήκαν  πρόσφορο έδαφος στην καινούργια ανεξάρτητη παράταξη που έχει δημιουργηθεί  με το όνομα  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ .
Μάλιστα ο κ.Νίκος Λόης σκέφτεται στις διεργασίες που γίνονται στην παραταξη ,να θέσει υποψηφιότητα και για δημαρχος .
Αλλά δεν θα ειναι μόνος,  αφού για την θέση αυτή υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, όπως ο Δημήτρης Στάμου  και ο Δημήτρης Βασιλείου.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες 15 μέρες, γιατί  σύντομα οι εσωτερικές διεργασίες της παράταξης θα τελειώσουν και  θα γνωριζουμε ποιος θα ηγηθεί της νέας παράταξης.

Το θέμα είναι με τι ονόματα θα κατέβει ο συνδυασμός του κ.Λογοθέτη
 με τους Πολίτες Μπροστά ;







4 σχόλια:

  1. einai ksekatharo tosa xronia oti o lohs paei me aytous pou exoun tis perissoteres pithanothtes na kerdisoun.pithanologo de oti tha thesei iposifiotita gia na hgitheis ths paratksis prwtovoulia politwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toulaxiston ton paradexomai kserei na epilegei swsta to poios tha kerdisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχοσ ο Λόης να γεμίσει το Λουτράκι Ρωσίδες χαχαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός Λόης ρε παιδιά? Υποψήφιος Δήμαρχος με την πρωτοβουλία πολιτών θα είναι ο Στάμου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.