Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-1 video




Πιο κοντά στον τίτλο








Ο Δημήτρης Μαυρέλης ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής αφού με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού, οι οράνιε πήραν σήμερα μια σημαντική νίκη και πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου.

Οι οράνιε ήταν καλοί, μπήκαν με δύναμη και είχαν πάθος και θέληση στο παιχνίδι τους αλλά για άλλο ένα παιχνίδι τις τελευταίες εβδομάδες παρουσίασαν μια δυσκολία στο να τελειώσουν τις ούτως ή άλλως πολλές επιθετικές προσπάθειες που δημιουργούν στο παιχνίδι. Ένα φαινόμενο που είδαμε και στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος.

Ο κ. Μεσολόγγης προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την αναμέτρηση της προηγούμενης εβομάδας. Οι Τσώκος και Παππάς κάθησαν στον πάγκο και στη θέση τους επανήλθαν οι Γκαρμίρης, Μίχας. Επιστροφή επίσης για τον Γιαννακούλη ως παρτενέρ του Πέτρου στο χώρο του κέντρου. Εκτός έμεινε ξανά ο Δημάκης με τον Σουσούνη να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν από την αρχή το ρυθμό τους. Οι οράνιε ήθελαν την ταχύτητα, οι αντιπαλοί τους έναν πιο αργό ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι, φανερά βελτιωμένοι σε σύγκριση με την ομάδα του πρώτου γύρου και με αρκετούς νεαρούς παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής αγωνίστηκαν χωρίς άγχος. Προσπάθησαν να παγώσουν τον ρυθμό του αγώνα και με υπομονή αναζητούσαν να κάνουν τη ζημιά εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα και την ποιότητα των Πράττου, Λίλιου σε κάποια γρήγορη αντεπίθεση. Οι καλύτερες στιγμές του ήταν το διαγώνιο σουτ του Πράττου στο 47ο λεπτό που απέκρουσε ο Μητσόπουλος και ένα γυριστό σουτ του Κλεμπετσάνη στο 68 λεπτό που πέρασε άουτ.

Το πρώτο ημίωρο –σχεδόν- του αγώνα ήταν αμφίρροπο, μια ...μάχη για τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής , χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Οι οράνιε έφταναν στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά έκαναν κακές επιλογές.

Στη συνέχεια οι οράνιε ανέβασαν στροφές, ενέτειναν τις προσπάθειές τους και ειδικότερα στην επανάληψη πίεσαν ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους με αποτελέσμα να δημιουργήσουν σωρεία επικίνδυνων καταστάσεων στην εστία του Lakov.

Στο 3ο λεπτό, ο Μίχας θα διώξει εγκαίρως μπροστά από τον Λίλιο μετά την κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου.

Στο 5ο λεπτό, ο Σταύρου θα προλάβει με τη σειρά του τον Αποστολάκη.

Στο 7ο λεπτό, από το φάουλ του Αποστολάκη, ο Σουσούνης δεν θα βρει η μπάλα με το κεφάλι. Ο Κλεμπετσάνης θα αιφνιδιαστεί και η κεφαλιά του θα περάσει κόρνερ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι τουLakov.

Στο 27ο λεπτό, ο Σουσούνης από πλάγια θα κλέψει τη μπάλα από τον Τσαμασλίδη αλλά ο Lakov, εντυπωσιακά, θα βρει τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να την στείλει κόρνερ και να εξουδετερώσει το δυνατό σουτ του επιθετικού των οράνιε.

Στο 33ο λεπτό, η δυνατή εκτέλεση φάουλ του Πράττου με τη μπάλα να βρίσκει στον Ζερβό και να αλλάζει πορεία. Ο Χατζηνικολής θα προλάβει τον Κλεμπετσάνη που βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας.

Στο 35ο λεπτό, μετά από μια ...επέλαση του Αποστολάκη από πλάγια, ο επιθετικός των οράνιε θα προλάβει και την έξοδο του Lakov αλλά το πλασέ του θα βρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 43ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι Χατζηνικολής και Σουσούνης , ψηλότερα από όλους, θα προσπαθήσουν χωρίς επιτυχία να πιάσουν την κεφαλιά. Στην εξέλιξη της φάσης οι οράνιε θα κερδίσουν φόαυλ εκτός περιοχής αλλά ο Lakov θα εξουδετερώσει εντυπωσιακά την πολύ καλή εκτέλεση του Χρυσαφίδη.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Πέτρου θα φέρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά ο Σουσούνης θα αστοχήσει από καλή θέση με κεφαλιά.

Στην επανάληψη, στο 30ο μόλις δευτερόλεπτο, η συνεργασία Σουσούνη και Ζερβού θα φέρει το γύρισμα στη μικρή περιοχή. Ο Χρυσαφίδης θα πλασάρει αρχικά με τον Lakov να διώχνει με τα πόδια και στη συνέχεια να μπλοκάρει το δεύτερο πλασέ του επιθετικού των οράνιε.

Στο 47ο λεπτό, ο ελιγμός του Λίλιου εκτός περιοχής και η πάσα στον Πράττο αλλά ο Μητσόπουλος θα αποκρούσει το διαγώνιο σουτ επιθετικού του Πέλοπα.

Στο 52ο λεπτό, το σουτ του Αποστολάκη από την κορυφή της μεγάλης περιοχής θα περάσει εκατοστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Lakov.

Στο 53ο λεπτό, ο Lakov θα βγει εκτός περιοχής και θα διώξει μπροστά από τον Αποστολάκη.

Στο 57ο λεπτό, η σέντρα-σουτ του Σουσούνη με τον Αποστολάκη από κοντά να μην προλαβαίνει.

Στο 57ο λεπτό, η σέντρα του Αποστολάκη και η καρφωτή κεφαλιά του Σουσούνη θα σταματήσει στα πόδια του Lakov

Στο 65ο λεπτό, η κάθετη πάσα του Αποστολάκη στον Ζερβό που θα σουτάρει στην κίνηση αλλά ο Τσαμασλίδης εγκaίρως θα βάλει την κόντρα. Η μπάλα θα πάρει ύψος και θα καταλήξει στην αγκαλιά του Lakov.

Στο 66 λεπτό, το σουτ του Μίχα εκτός περιοχής δεν θα ανησυχήσει τον Lakov που θα μπλοκάρει εύκολα.

Στο 68ο λεπτό, ο Μητσόπουλος θα διώξει με γροθιές μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων. Η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί με το γυριστό σουτ του Κλεμπετσάνη να καταλήγει άουτ.

Στο 69ο λεπτό, η σέντρα του Μίχα με την κεφαλιά του Σουσούνη από τη μικρή περιοχή να φεύγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 73ο λεπτό, το σουτ του Ζερβού εκτός περιοχής θα φύγει ψηλά άουτ ενώ παρόμοια κατάληξη θα έχει –το πιο επικίνδυνο- αντίστοιχο σουτ του Γιαννακούλη στο 75ο λεπτό.

Στο 81ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης θα δώσει στον Αποστολάκη που θα κάνει το δυνατό συρτό γύρισμα με τον Σουσούνη να μην προλαβαίνει σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 88ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Μαυρέλη, ο Σουσούνης θα κάνει την κεφαλιά πάσα αλλά ο Δημάκης θα βρει...αέρα από πλεονεκτική θέση. Ο Αποστολάκης θα μπει στη φάση και θα δεχθεί την κλωτσιά από τον νεαρό Μακρή που προσπάθησε να διώξει τη μπάλα.

Ο Μαυρέλης θα νικήσει τον Lakov από τα 11 βήματα χαρίζοντας στους οράνιε το τρίποντο.

Ήταν η πρώτη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τους οράνιε φέτος μετά από 4 αποτυχημένες απόπειρες.

Υπάρχει μια φάση στο 30ου λεπτό της αναμέτρησης όπου καταλογίστηκε φάουλ εις βάρος των γηπεδούχων σε μια μονομαχία Χρυσαφίδη – Σταύρου με τον δεύτερο να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα. Αν και σωστή ως υπόδειξη (τράβηγμα φανέλας, ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης), έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Χρυσαφίδη πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας. Αυτή η φάση είναι πιθανότατα το μοναδικό λάθος (σε 97 λεπτά αγώνα) της σημερινής εξαιρετικής εμφάνισης της διαιτητικής τριάδας Νεοφυτιάδη – Καλαρά- Μπουρτζοβίτη.













29.03.2014 at 15:00 ΓΗΠΕΔΟ ΚΙΑΤΟΥΕισιτήρια: 250
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ0 - 1Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Διαιτητής: Ι. ΝεοφυτιάδηςΑ Κορινθίας / 27η Αγωνιστική-αγώνας

Σκόρερς
NoneΔημήτρης Μαυρέλης (Πεν.) (88)
Αρχική Ενδεκάδα
Lakov
Σελλάς
Μακρής
Σταύρου
Τσαμασλίδης
Τζαναβάρας
Κλεμπετσάνης
Παλογιαννίδης
Πράττος
Μιχαλόπουλος
Λίλιος
Γεράσιμος Μητσόπουλος
Κώστας Γκαρμίρης
Νίκος Χατζηνικολής
Γιάννης Μίχας
Αλέξης Ζερβός
Δημήτρης Μαυρέλης
Θανάσης Γιαννακούλης
Σωκράτης Πέτρου
Λευτέρης Σουσούνης
Κώστας Αποστολάκης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί
Κατσιάπης
Γερονικολός
Συρίγος
Rizai
Qentro
Πατρινόπουλος
Κυρίτσης
Ανδρέας Μήτρου
Αντώνης Αθανασίου
Γιώργος Παππας
Αλέξης Παινέσης
Φάνης Τσώκος
Σταύρος Τσούμπας
Στάθης Δημάκης
Αλλαγές
70 Μιχαλόπουλος - Συρίγος
77 Παλογιαννίδης - Πατρινόπουλος
Φάνης Τσώκος -> Κώστας Γκαρμίρης (46)
Στάθης Δημάκης -> Σωκράτης Πέτρου (70)
Αλέξης Παινέσης -> Γιάννης Μίχας (85)
Κίτρινες Κάρτες
30 Σταύρου
76 Lakov
87 Λίλιος
88 Μακρής
89 Κλεμπετσάνης
93 Σελλάς
Σωκράτης Πέτρου (45)
Νίκος Χατζηνικολής (80)
Δημήτρης Χρυσαφίδης (83)
Κώστας Αποστολάκης (84)
Λευτέρης Σουσούνης (92)
Κόκκινες Κάρτες
NoneNone.

http://www.aoloutraki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.