Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΕΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !

Ναι καλά διαβάσατε !!...

Τις ερχόμενες ημέρες και τουλάχιστον ως και τις 23-24 Μαρτίου, η Άνοιξη για να μην πούμε το Καλοκαίρι, θα μπει για τα καλά σε όλη την Ελλάδα, με θερμοκρασίες που θα αγγίζουν τα μεσημέρια ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου, σε ευπαθείς όμως περιοχές στην ζέστη, όπως είναι ο κάμπος των Σερρών, της Θεσσαλίας, αλλά και περιοχές που συνήθως επηρεάζονται από τέτοιου είδους θερμές εισβολές.
Γενικότερα πάντως, ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές της χώρας μας θα ανέβει πάνω από τους 20oC, ακόμα και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ σε αρκετά μέρη θα αγγίξει και τους 25oC, ενώ όπως προαναφέραμε, σε ευπαθείς στην ζέστη περιοχές, η θερμοκρασία ίσως να αγγίξει ακόμα και τους 30oC !!
Είναι μία εξέλιξη που από χτες άρχισαν να δείχνουν τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού.
Έτσι οι προβλέψεις για πτώση της θερμοκρασίας αλλά και για κάποιες χιονοπτώσεις στην χώρα μας μετά τις 21-22 του μήνα, δεν ισχύουν πλέον, τουλάχιστον ως και τις 24 με 25 Μαρτίου.

Καλό θα ήταν πάντως, να μην βάλετε στην άκρη ακόμα τα χειμωνιάτικα σας ρούχα, μιας και το κρύο στον βόρειο πόλο παραμένει αρκετά ισχυρό, όπως και κατά την διάρκεια του χειμώνα και η διάταξη που θα επικρατήσει ως τα τέλη του μήνα, δεν αποκλείει κάποια κάθοδο του κρύου αυτού και προς τα Βαλκάνια αλλά και την χώρα μας. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στα τέλη του μήνα, γι' αυτό καλό θα ήταν να μην επηρεαστούμε τόσο από αυτή την καιρική εξέλιξη που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες με την ζέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.