Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Εκδηλώσεις με αυτόφωρα!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στο καρναβάλι, καθώς και οι θεατές, να μην κάνουν θόρυβο γιατί κινδυνεύουν με αυτόφωρο. 

Ακόμα σας ενημερώνουμε ότι επειδή οι συναυλίες θα γίνουν χωρίς ηχεία, οι θεατές θα πρέπει να εφοδιαστούν με ασύρματα ακουστικά, που θα διατεθούν δωρεάν από τον δήμο. 
Αυτό ισχύει και για όλα τα καταστήματα που κάνουν πάρτι.

Είμαστε για γέλια,............ 

 αλλά μόνο στον δήμο μας πρέπει να γίνονται αυτά.

Την Δευτέρα 24-2 στην ταβέρνα Μαϊστράλι, ο ΙΒΥΚΟΣ έκανε αποκριάτικο γλέντι.
Κάποιος <<καλός άνθρωπος >> έκανε καταγγελία για θόρυβο, πήγε η αστυνομία ρώτησε ποιος είναι ο υπεύθυνος και πήγε στο αυτόφωρο τον αντιδήμαρχο Γ.Δέδε.

Χθες Παρασκευή 28-2 στην πλατεία ΟΣΕ είχε εκδήλωση τα χάλκινα της Κοζάνης και εκεί βρέθηκε πάλι ένας << καλός άνθρωπος >> έχουμε γεμίσει καλούς ανθρώπους, και έκανε καταγγελία για ηχορύπανση σε ώρες κοινής ησυχίας, ευτυχώς όμως που η αστυνομία άργησε, ίσως εσκεμμένα  και ήρθε μετά το τέλος της εκδήλωσης, αλλιώς πάλι μέσα θα ήταν ο Γ.Δέδες.

Με την παραπάνω ανακοίνωση όχι μόνο έλυσα το θέμα, και δεν κινδυνεύει κανένας, αλλά ξεκούρασα και τους ειδικούς συμβούλους που έψαχναν την λύση.

Τρομάρα μας..... μετά θέλουμε να έρθει τουρισμός στον δήμο μας, αλλα να έχουμε και ώρες κοινής ησυχίας.
Γίνεται;
Σκεφτείτε να έρθει ο προαστιακός στην οδό Αιγαίου και να κορνάρει τι έχει να γίνει.

dimotikasxolia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.