Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ! Έκοψε το λαιμό της μέσα σε σούπερ μάρκετ


Σοκ σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη
Βρετανία, όταν μια 36χρονη γυναίκα έκοψε το λαιμό της, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η 36χρονη Sobia Yousef, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει το χαμό της 9χρονης κόρης της, που αντιμετώπιζε εκ γενετής καρδιακά προβλήματα.
Ο θάνατος της μικρής Mehwesh είχε σαν αποτέλεσμα η μητέρα της να καταρρεύσει ψυχολογικά. Η μικρή γεννήθηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και είχε υποβληθεί σε πάρα πολλά χειρουργεία. Οι γιατροί όμως είχαν πει στη μητέρα ότι το παιδί δεν θα καταφέρει να ζήσει μέχρι τα δέκα του χρόνια.
«Όταν οι γιατροί είπαν στην Sobia ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν την κόρη της άλλαξε εντελώς. Δεν έτρωγε, δεν έπινε και επί δύο μήνες δεν έφυγε λεπτό από το προσκεφάλι της μικρής», είπε ο αδελφός της 36χρονης μητέρας και κατήγγειλε τις κοινωνικές υπηρεσίες ότι εγκατέλειψαν την αδελφή του.
«Προσπάθησε να κάνει και άλλες φορές κακό στον εαυτό της κι έλεγε ότι δεν αξίζει να ζει μετά τον θάνατο της Mehwash. Δεν θέλουμε να περάσει άλλη οικογένεια αυτά που έχουμε περάσει εμείς. Όλοι μας απογοήτευσαν», είπε.

Όπως αναφέρει το Star 36χρονη μητέρα είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική πριν πέντε μήνες, αμέσως μετά τον θάνατο του παιδιού της. Όπως αποδείχθηκε όμως, οι γιατροί δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την γυναίκα, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με βίαιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.