Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σαντορίνη: Μέχρι και κομμάτια αλουμίνιου βρέθηκαν στην τουρίστρια



Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί που εγχείρισαν την άτυχη Αμερικανίδα που τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη βαρελότου στην Οία της Σαντορίνης.
Όπως αποκάλυψαν αφαίρεσαν από το σώμα της γυναίκας ολόκληρα κομμάτια αλουμινίου, χαρτιά και ξένα σώματα, τονίζοντας ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ο διευθυντής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου πάντως, Μανούσος Χριστοδουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», δήλωσε ότι η γυναίκα δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο.

Παραμένει σε καταστολή και έχει ρήξη εντέρου, περιτονίτιδα, μεγάλα τραύματα στον αριστερό γλουτό και στην κοιλιακή χώρα από την έκρηξη του βαρελότου που έσκασε πάρα πολύ κοντά στο σημείο που βρισκόταν η ίδια μαζί με τον σύζυγό της και την παρέα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.