Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Λουτράκι: Με αίμα βάφτηκε η σημερινή μεγαλη εορτή, με μια περίεργη δολοφονία !





Με  αίμα βάφτηκε η σημερινή μεγάλη εορτή του Πάσχα με μια  περίεργη δολοφονία.


Σύμφωνα με πληροφορίες  των γειτόνων , στις 6.30 μ.μ έντρομοι οι κάτοικοι της γειτονιάς είδαν έναν αλλοδαπό χρηστή ναρκωτικών ουσιών (ΧΝΟ) να βγαίνει στο δρόμο από το σπίτι, γνωστό "στέκι" ,καλυμμένος με αίμα και να τους φωνάζει να καλέσουν την αστυνομία ,γιατι σκότωσε κάποιον.

Όταν ήρθε  η αστυνομία, αμέσως, παραδόθηκε ο αλλοδαπός ΧΝΟ , ενώ μέσα στην κατοικία  βρέθηκε νεκρός ένας  ηλικιωμένος, γνωστός  ΧΝΟ της περιοχής,
 όπου ζητιάνευε  συνήθως μπροστά από το μεγάλο σούπερ μάρκετ, στο κέντρο της πόλης,  μαζί με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

Στην αρχή η ιδιοκτήτρια τράπηκε σε φυγή , αλλά ύστερα από ερευνά βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές πριν από λίγα λεπτά  και ανακρίνεται.

Αυτή τη στιγμή η σήμανση βρίσκετε ακόμα στο σπίτι που έγινε η δολοφονία , όπου  ερευνά για περισσότερα στοιχεία , ενω αυριο περιμενουμε να εκδώσει  επίσημη ανακοίνωση! 




Στο θέμα του εν λόγω "στεκιού" είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο μας αλλά χωρίς καμία αντίδραση από τους αρμοδίους..... 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.